Naar inhoud
Header 14 2000x550px

Stage lopen bij Dichterbij

Jaarlijks vinden zo’n tweehonderd leerlingen een uitdagende stageplaats of leerwerkplek bij Dichterbij. Elk jaar zijn we dus wel op zoek naar leergierige studenten voor een leuke stageplaats of afstudeerproject. Zowel in de zorg als op het hoofdkantoor. Op verschillende afdelingen kun jij je talenten inzetten en ontwikkelen om zo bij te dragen aan een fijne dag voor de cliënten.

Welke stages zijn er?

Mbo-stages BOL
Volg je een BOL-opleiding in het mbo? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden.
Wil je naast je opleiding ook werken? Kijk dan eens of een BBL-opleiding iets voor jou is.

Hbo-stages
Of je nu een hbo-opleiding in de zorg volgt of juist in de ondersteuning; binnen Dichterbij zijn er tal van mogelijkheden. 

WO-stage
Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken beschikbaar voor WO-stagiaires. Bijvoorbeeld als je een behandelaar wilt worden. Houd onze website in de gaten voor nieuwe stages.

We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Over Dichterbij

Dichterbij ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten thuis, op school of op een woon- of werklocatie van Dichterbij. Samen met cliënten, verwanten en collega’s werken wij dagelijks aan een zo fijn en gewoon mogelijk leven voor cliënten. We onderzoeken hun mogelijkheden, ontdekken wat ze leuk vinden en laten talenten tot bloei komen. Dat geldt ook voor onze medewerkers en stagiaires! Bij Dichterbij krijg je de kans je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past! Samen maken we het verschil in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Chat met ons