Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Lucas de Ruiter v2 515329-8198

Stage lopen in de zorg

Leer het vak, bij Dichterbij

Volg je een relevante mbo- (BOL), hbo-, of wo-opleiding in de zorg? Dan is Dichterbij een toffe organisatie om tijdens je stage ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld wanneer je begeleider of behandelaar wilt worden. Er is van alles te doen is en je kunt hier veel leren. Stagiaire Fleur vertelt zelf hoe ze haar stage bij Dichterbij ervaart. Check haar video!

Volg je een BOL-opleiding in het mbo?
Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Heb je al een voorkeur voor bepaalde plek of doelgroep? Geef het bij je school of bij ons aan.

Stagiaire Fleur vertelt samen met cliënt Aziez over haar stage

Stagebegeleiding en -vergoeding

Als bol-stagiair in de zorg bij Dichterbij maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen. Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding

Kijk ook eens naar de manier waarop we samenwerken en informatie uitwisselen met het onderwijs.

Dichterbij 11

HBO- of WO-stages

Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Bijvoorbeeld een stage als je gedragsdeskundige wilt worden.

Volg je een hbo- of wo-opleiding en wil je stagelopen bij Dichterbij? Dan zien we jouw open sollicitatie graag tegemoet! 

Solliciteer naar een stageplek

Vragen?


Ben je geïnteresseerd in een stageplek of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons op.

Accepteer cookies voor chat