Naar inhoud
15636 Dichterbij en Ik Fleur en Anne 323 2000x550

Stage lopen in de zorg

Leer het vak, bij Dichterbij

Volg je een relevante mbo- (BOL), hbo-, of wo-opleiding in de zorg? Dan is Dichterbij een toffe organisatie om tijdens je stage ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld wanneer je begeleider of behandelaar wilt worden. Er is van alles te doen is en je kunt hier veel leren. Stagiaire Fleur vertelt zelf hoe ze haar stage bij Dichterbij ervaart. Check haar video of lees meer over haar stage-ervaring!

Stagiaire Fleur vertelt samen met cliënt Aziez over haar stage

MBO-stage?

Volg je een mbo-opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Heb je al een voorkeur voor bepaalde stageplek of doelgroep? Geef het bij je school of bij ons aan.

HBO- of WO-stages

Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken in de zorg beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Bijvoorbeeld een stage als je gedragsdeskundige wilt worden. Heb je interesse in een stageplek bij Dichterbij? Dan zien we jouw open sollicitatie graag tegemoet!

Stagebegeleiding en -vergoeding

Als stagiair in de zorg bij Dichterbij maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen.

Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding!

Dichterbij 11
Bijbaan of vakantiewerk?
Begin jouw carrière met een voorsprong met een bijbaan of vakantiewerk naast je studie!
Kijk wat jij kunt bijverdienen
Hoe ziet een stageweek eruit?
Verpleegkundige stagiaires Tessa en Merengue geven je een kijkje in hun stageweek!
Neem een kijkje
Verdiep je verder in de doelgroep
Dichterbij werkt met veel scholen samen. Hier vind je meer hulpmiddelen en lesmateriaal over de doelgroep waarmee we werken.
Meer informatie

"Nog voordat ik afgestudeerd was, kreeg ik een vast contract aangeboden"

Lees meer

Solliciteer naar een stageplek

Vragen?


Ben je geïnteresseerd in een stageplek of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons op.

Chat met ons