Naar inhoud

Leer het vak, bij Dichterbij

Vacature Zwerfheide header shoot 10 5 2022 2000 x 550

Stage lopen op het hoofdkantoor

Ervaring opdoen bij Dichterbij

Jaarlijks vinden zo’n tweehonderd studenten een stageplaats of leerwerkplek bij Dichterbij. Naast stageplaatsen in de zorg, hebben we momenteel diverse (hbo-)stageplaatsen op ons hoofdkantoor in Gennep. Hier helpen we onze collega's in de zorg met allerlei diensten, zodat zij zich maximaal voor onze cliënten kunnen inzetten. Indirect werk jij dus ook mee aan een fijn leven voor onze cliënten. Tegelijkertijd krijg jij de kans om jouw talenten te leren kennen en tot bloei te laten komen. Een leuke stagevergoeding staat daar natuurlijk tegenover! Kom dus ervaring opdoen bij Dichterbij.

Momenteel zoeken we stagiaires voor de volgende richtingen:

Dichterbij heeft een stageplaats voor hbo-studenten in de richting van Finance & Control. Heb jij altijd al meer willen leren over Finance & Control binnen een zorgorganisatie? Dan is dit de stage voor jou!

  Ben jij een echte aanpakker en wil je meer leren over het werven van kandidaten in een zorgorganisatie? Bekijk dan deze stage!

  Wil jij aan de slag met financiële processen en ervaring opdoen met administratieve processen? Onze stage past bij jou!

  Studeer jij Communicatie en heb je een passie voor het maken van communicatiemiddelen? Dan is een stage bij de afdeling Marketing en Communicatie vast iets voor jou! 

  Over Dichterbij

  Dichterbij ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking thuis, op school of op een woon- of werklocatie van Dichterbij. Samen met cliënten, verwanten en collega’s werken wij dagelijks aan een zo fijn en gewoon mogelijk leven voor cliënten. We onderzoeken hun mogelijkheden, ontdekken wat ze leuk vinden en laten talenten tot bloei komen. Dat geldt ook voor onze medewerkers en stagiaires. Bij Dichterbij krijg je de kans je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past! Samen maken we het verschil in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

  Chat met ons