Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Stageplaats Commerciële Economie

Volg je een hbo-opleiding in de richting van commerciële economie of inkoop? Check dan deze stage en help concreet mee aan het verder professionaliseren van onze inkooporganisatie. 

Wat ga je doen?

Als inkoopafdeling willen we dit jaar mooie stappen zetten met het verder professionaliseren van de inkooporganisatie binnen Dichterbij. Om dat te bereiken hebben we jou nodig! Jij kunt ons helpen door jouw mening, kennis en kunde in te zetten op o.a. de volgende gebieden:

 • Het meewerken in het operationele proces. Je leert daardoor enkele processen, waaronder het wagenpark, goed kennen en je creëert hiermee tijd bij collega’s die in de projecten kunnen meedraaien.
 • We willen je graag in de projecten betrekken. Daarvoor is het belangrijk dat je de huidige processen goed kent, zodat je deze ook in kaart kan brengen en verder kan optimaliseren.
 • We zijn nieuwsgierig naar jouw goede ideeën die we kunnen gebruiken om het nog beter te doen!

Hoe deze mix er voor jou uit ziet zullen we met jou samen bepalen. Daarmee dus ook de uitnodiging aan jou om te laten zien wat je kunt!

Zo werken wij

De inkoopafdeling bestaat nog geen twee jaar binnen Dichterbij. Inmiddels bestaan we uit 6 enthousiaste collega’s en proberen we zorgmedewerkers optimaal te faciliteren in hun werk, met zo weinig mogelijk gedoe. Tegelijkertijd moeten we er als organisatie voor zorgen dat kosten beheersbaar blijven en kwaliteit gewaarborgd. In dat spanningsveld doen wij ons werk. Met efficiënte en eenvoudige processen zetten we de zorgcollega’s zoveel mogelijk in hun kracht, binnen de ruimte van de financiële middelen. Met oog voor risico’s en kansen.

Met wie ga je dat doen?

Tijdens deze stage heb je zowel contacten binnen als buiten de organisatie. Denk hierbij aan je collega's van de inkoopafdeling, projectleiders, de afdelingen ICT en HR. Maar ook met zorgcollega's heb je contact en wellicht spreek je ook nog cliënten (of hun verwanten). Daarnaast werk je samen met met externe partijen, zoals leveranciers.

Waar ga je dat doen?

Je standplaats is op het hoofdkantoor van Dichterbij in Gennep. Een mooi kantoor in een bosrijke omgeving, ontworpen volgens het nieuwe werken concept. Het is ook mogelijk om (deels) thuis te werken.

Dit krijg je ervoor terug

 • De kans om jezelf (inkoop)processen eigen te maken en te optimaliseren
 • Kennis en expertise over het inrichten van inkoopprocessen
 • Ervaring opdoen met hoe je een decentrale organisatie kunt ontzorgen
 • Werken in een dynamisch en enthousiast team dat het elke dag beter wil doen
 • Een stagevergoeding van €400,- per maand

Dit ben jij

Om tijdens de stage veel te leren en de stage succesvol af te ronden ben jij:

 • Leergierig, je durft vragen te stellen en kritisch te zijn
 • Gedreven en proactief
 • 3e jaars student van hbo-opleiding Commerciële Economie
 • Beschikbaar van eind augustus 2021 tot en met januari 2022
 • Interesse om een zorgorganisatie te leren kennen.

Wie is Dichterbij?

Dichterbij ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking thuis, op school of op een woon- of werklocatie van Dichterbij. Samen met cliënten, verwanten en collega’s werken wij dagelijks aan een zo fijn en gewoon mogelijk leven voor onze cliënten. We onderzoeken hun mogelijkheden, ontdekken wat ze leuk vinden en laten talenten tot bloei komen. Dat geldt ook voor onze medewerkers en stagiaires. Bij Dichterbij krijg je de kans je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past! Samen maken we het verschil in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Heb je vragen of interesse in de stage?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze stage of zoek je verdere verduidelijking? Neem dan contact op met Erik Roefs op telefoonnummer 06-46021874.

Solliciteer naar deze stage

Accepteer cookies voor chat