Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Leer het vak, bij Dichterbij

Tonnieje-hoeve - Heeswijh-Dinther (24) - header

Stage lopen

Zoek je een leuke stage in de gehandicaptenzorg?

Volg je een relevante mbo-opleiding (BOL) of hbo-opleiding in de zorg? Wil je ervaring opdoen in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en met jouw talent bijdragen aan hun kwaliteit van leven? We zien je sollicitatie voor een stageplaats of leerwerkplek graag tegemoet!

Stagebegeleiding en -vergoeding

Dichterbij is een leuke organisatie waar van alles te doen is en je veel kunt leren. Jaarlijks vinden zo’n tweehonderd leerlingen een stageplaats of leerwerkplek bij Dichterbij. Als stagiair maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. We bespreken samen op welke plek jij alles uit jezelf en je stage kunt halen. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen. Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding!

Kijk ook eens naar de manier waarop we samenwerken en informatie uitwisselen met het onderwijs.

5279 - 5999 - 8407 - Geffen

Hoe kan ik me aanmelden?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage bij Dichterbij! Je kunt je hieronder aanmelden voor een stageplek. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

BOL-opleiding
Volg je een BOL-opleiding in het mbo? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden.

WO-stage
Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken beschikbaar voor WO-stagiaires. Houd onze website in de gaten.

Meld je aan voor een stage

Vragen?


Ben je geïnteresseerd in een stageplek en heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze collega's van het wervingsbureau.

Chat met ons