Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature
Stichting Dichterbij heeft uitdagende stageplaatsen voor hbo studenten in de richting van Finance & Control. Altijd al meer willen leren over Finance & Control binnen een zorg organisatie? Concreet willen bijdragen aan mooie projecten? Dan is dit de stage voor jou!

Stageplaats HBO Economische richting

in overleg te bepalen of je op kantoor in Gennep of vanuit huis werkt
32-36 uur per week
HBO
29-08-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als financiële afdeling willen we dit jaar op een tweetal projecten significante vooruitgang boeken. Deze projecten zien toe op het transformeren naar ordergestuurde factuurmatching en het door-ontwikkelen van het betalingsverkeer binnen onze zorgorganisatie. Om dat te bereiken hebben we jou nodig! Jij kunt ons helpen door jouw mening, kennis en kunde in te zetten bij:

 • Het mee werken in het operationele proces. Je leert deze processen goed kennen en je creëert hiermee tijd bij collega’s die in het project kunnen meedraaien;
 • We willen je graag in de projecten betrekken. Daarvoor is het belangrijk dat je de huidige processen goed kent zodat je de verandering kunt inschatten en begeleiden;
 • Verwachten we van jou dat je ons een goede zet geeft in het jaarrekeningtraject 2021;
 • We zijn nieuwsgierig naar jouw goede ideeën die we kunnen gebruiken om het nog beter te doen! Hoe deze mix er voor jou uit ziet zullen we met jou samen bepalen. Daarmee dus ook de uitnodiging aan jou om te laten zien wat je kunt!

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Binnen deze opdracht zul je zowel contacten binnen als buiten onze organisatie hebben. Deze contacten zullen divers zijn. Denk aan de financiele afdeling, projectleiders en de afdeling ICT. Maar ook zorgcollega’s en wellicht clienten (of verwanten). Daarnaast met externe partijen waaronder bijvoorbeeld leveranciers.

Waar ga je dat doen?

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Dichterbij streeft naar een samenleving waarin kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Waarin zij eigen keuzes maken, zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen inzetten. Een samenleving waarin zij lekker in hun vel zitten, zo gewoon mogelijk kunnen leven en op het juiste moment zorg en ondersteuning op maat krijgen; thuis, op school en op eigen locaties. Onder de naam STEVIG wordt ook specialistische en forensische zorg geleverd. Dit doen wij over meer dan 1.100 locaties heen! Je uitvalsbasis is het hoofdkantoor aan de Zwerfheide 2 in Gennep, in een moderne omgeving wordt volgens het concept van Het Nieuwe Werken gewerkt. In overleg met jou behoort thuiswerken uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Dit ben jij

Om tijdens de stage veel te leren en succesvol af te ronden ben jij/heb jij:

 • Leergierig, je durft vragen te stellen en kritisch te zijn;
 • 3e jaars leerling van hbo opleiding bedrijfseconomie of finance & control opleiding
 • Beschikbaar (voor 32 - 36 uur per week) van eind augustus 2021 tot en met januari 2022
 • Gedreven en pro-actief;
 • Interesse om een zorg organisatie te leren kennen.

Dit krijg je ervoor terug

 • De kans om jezelf administratieve processen eigen te maken;
 • Kennis en expertise over het inrichten van administratieve processen;
 • Ervaring opdoen in hoe je een decentrale organisatie kunt ontzorgen met het goed inzetten van betaalmiddelen;
 • Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding als bijv reiskosten, gebaseerd op 36 uur per week
 • Werken in een dynamisch en enthousiast team dat elke dag beter wil doen

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Arjan Manders via telefoonnummer 06-25635029. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat