Naar inhoud
15636 22060 Dichterbij en Ik Fleur en Anne 211
Ben je (bijna) afgestudeerd? En weet je nog niet met welke cliëntendoelgroep je graag wilt werken? Met ons traineeship krijg jij de kans om je eerst te oriënteren en te ontdekken welke groep of locatie bij jou past. En dat met een vast contract en vaste uren!

Traineeship begeleider

Vast contract
Locatie in overleg, afhankelijk van opdracht
16-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

'Ik geniet enorm van mijn werk en van de verschillende diensten die ik draai'

'Je werkt steeds minimaal zes weken en maximaal zes maanden op een locatie. Daarna ga je naar een nieuwe plek. Die variatie vind ik heel aantrekkelijk; je leert veel locaties, medewerkers en cliënten kennen en doet ervaring op met diverse doelgroepen. Super leerzaam dus.' Lees hier het verhaal van Semmy!

Dit ga je doen

Tijdens het traineeship ga je op een ontdekkingsreis binnen Dichterbij. Je werkt voor een langere periode, variërend van 6 weken tot 6 maanden, op een locatie. Naast dat je een band opbouwt met de cliënten ben je ook echt onderdeel van het team. Dit geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een volgende locatie direct weer kunt toepassen.

Met dit traineeship werk je dus niet alleen aan je werkervaring in de zorg, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling!

Waarom kiezen voor dit traineeship?


 • Je ontdekt nieuwe doelgroepen
 • Je ontwikkelt jezelf als begeleider
 • Je werkt op verschillende locaties
 • Je komt erachter wat echt bij jou past
 • Je bent onderdeel van het team
 • Je krijgt een vast contract met urengarantie

Zo werken wij

Als trainee kom je te werken voor Flexpunt Dichterbij. Dit is het flexbureau van Dichterbij. Je hebt een vast contactpersoon als aanspreekpunt waar je jouw volgende werkplek mee afstemt en waar je terecht kunt met vragen en loopbaanadvies. Als trainee ga je op ontdekkingsreis binnen Dichterbij! Ontdek de mogelijkheden en kies met je hart wat bij je past!

Met wie ga je dat doen?

Onze cliënten zijn zo divers én uniek, jij kunt daarom enorm veel leren en variëren. Jij geeft jouw voorkeur aan. Werk je graag met cliënten met een licht verstandelijke beperking? Of wil je graag ontdekken of het werken met cliënten met een ernstige of meervoudige beperking bij jou past? Een combinatie kan natuurlijk ook. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

Waar ga je dat doen?

Misschien kan je beter vragen waar niet! Met onze vele woonlocaties en dagbestedingen verspreid door Gelderland, Noord-Brabant en Limburg is er altijd één bij jou in de buurt. Samen met jou bespreken we de doelgroep en locatie(s) waar je gaat werken.

Dit ben jij

Ben jij (bijna) afgestudeerd? Sta jij stevig in je schoenen en wil je graag verschillende doelgroepen leren kennen? Dan ben jij de trainee die wij zoeken! Daarnaast beschik jij over het volgende:

 • Een afgeronde studie binnen de zorg op mbo niveau 3 of 4 of hbo niveau;
 • Je bent een flexibel persoon die initiatief toont en hart voor onze cliënten heeft;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen in verschillende teams;
 • Je bent ook in de avonden, weekenden en op feestdagen beschikbaar.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract ;
 • Een salaris tussen €2.457,00 en € 3.332,00 schaal FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen door het volgen van een cursus of opleiding;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Dichterbij biedt je de kans om te ontdekken waar jij het beste tot je recht komt. Heb je vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Flexpunt Dichterbij.
Zien wij jouw reactie tegemoet?

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons