Naar inhoud
18088 Stevig locatie Cuijk 0040
Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in Horst waar je op de fiets naar toe kunt? Ons gezellige team is op zoek naar vakantiekrachten!

Dit betreft een vakantiebaan in de periode van begin juni 2022 tot uiterlijk oktober 2022 voor 8 - 30 uur per week. Mocht je uiteindelijk graag in de weekenden willen blijven werken, is dat altijd in overleg mogelijk!

Vakantiebaan huishoudelijk medewerker/schoonmaker in Horst

Horst
8-30 uur per week
MBO (niveau 2, 3, 4), HBO of WO
14-07-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In deze functie binnen de huishoudelijke dienst ga je aan de slag met de stofzuiger, emmer, spons, water en zeep. Je collega’s en vooral ook onze bewoners zijn heel erg blij met jou omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving! Iedereen zal jou hartelijk ontvangen omdat alles daarna weer heerlijk ruikt en blinkt. Is dit jou op het lijf geschreven en vind jij het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan willen wij jou graag in ons team!

In deze functie ontzorg jij je collega's en bewoners op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van woningen en gebouwen in Horst. Het is belangrijk dat jij 5 dagen in de week beschikbaar bent van maandag t/m zondag en je ingepland kan worden tussen 08.00 uur en 15.00 uur. In de middag heb je dus nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. De vacature is voor 8 tot 30 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden gedurende die periode kunnen we dit exact invullen. Je vervangt onze vaste medewerkers die met vakantie zijn. Je krijgt per week een planning met de werktijden. Dit kan echter per week verschillen.

Zo werken wij

Met wie ga je dat doen?

Je werkt samen met je collega’s van de huishoudelijke dienst op één of meerdere van onze woningen. We zorgen voor een goede introductie zodat je met een goed gevoel aan de slag kunt gaan. Tevens krijg je een duidelijke planning mee zodat je weet wanneer je waar naar toe moet.

Waar ga je dat doen?

Je gaat je werkzaamheden verrichten op meerdere adressen in Horst. Samen met één of twee andere collega’s zijn jullie de flexibele schil van de huishoudelijke dienst op het gebied van schoonmaak. Alle locaties zijn op fietsafstand en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste persoon
 • Je bent open en eerlijk
 • Je hebt (enige) ervaring met schoonmaken, je hebt kennis van schoonmaakmiddelen, materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach ‘snel’ te kunnen leren
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en diverse doelgroepen te komen werken

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 15, waarbij je € 11.18,- bruto per uur zult verdienen
 • Een contract voor de duur van drie maanden voor 8 – 30 uur per week, gedurende de (zomer)vakantieperiode

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Laura Janssen via telefoonnummer 06-11511632. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat