Naar inhoud
Vakmedewerker Beheer en Onderhoud2000 x 550
Als vakmedewerker ga je zelfstandig op pad en verricht je allround werkzaamheden om service- en reparatieverzoeken af te handelen op Dichterbij-locaties.

Vakmedewerker Beheer en Onderhoud

Vast contract
Verschillende locaties van Dichterbij.
36-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4)
FWG 35 (€2110 - €3009)
03-04-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als vakmedewerker ga je zelfstandig op pad en verricht je allround werkzaamheden om service- en reparatieverzoeken af te handelen op Dichterbij-locaties. Je voert inspecties uit aan elektrische installaties en draagt bij aan een veilige woon- en werkomgeving. Verder ben je de oren en ogen van serviceorganisatie Vastgoed en heb je een signaleerfunctie. Daartoe heb je regelmatig contact met cliënten, verwanten en medewerkers op de diverse locaties. Ook adviseer je op het gebied van onderhoudszaken, je denkt daarbij niet in problemen maar in oplossen.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt binnen serviceorganisatie afdeling Vastgoed. Het team Vastgoed bestaat uit ervaren medewerkers. Er wordt gewerkt in een open en eerlijke sfeer. Je vormt met de collega’s Vastgoed een betrokken team dat er samen met de cliënt, verwant en begeleiding voor zorgt dat er in de Dichterbij-panden tevreden en veilig gewoond en gewerkt kan worden. Met de andere vakmedewerkers richt jij je op de diverse disciplines binnen het service en onderhoud. Je werkt nauw samen met de ServiceDesk Vastgoed van waaruit je onderhoudsverzoeken ontvangt op een tablet. Daarnaast werk je samen met de projectleider vastgoedbeheer en vastgoedregisseur.

Waar ga je dat doen?

Je werkt op verschillende locaties. Dichterbij heeft zo’n 1100 adressen in Gelderland, Brabant en Limburg. De standplaats is in Heijen en Oostrum. Je maakt gebruik van een bedrijfswagen van Dichterbij.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding in de elektrotechniek en relevante ruime werkervaring;
 • Je hebt enige kennis van bouwkundige en werktuigbouwkundige werkzaamheden;
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs, categorie B;
 • Je bent handig, weet van aanpakken, kunt zelfstandig werken en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij indiensttreding bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd, voor 36 uur per week;
 • Een salaris in FWG 35 (v.a. 1 mei 2023) tussen € 2.178,00 en € 3.105,00 bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Voor vragen over de procedure kun je bellen met het wervingsbureau. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Stephan Derksen, bereikbaar via de Frontoffice 088-7540000.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 17 april. De sollicitatieronde bestaat uit 2 gesprekken, die aansluitend op elkaar plaatsvinden.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons