Naar inhoud
18088 Stevig locatie Nijmegen 0521
Voor onze deeltijd locatie zoeken wij een vaktherapeut beeldende therapie. We bieden jou direct een vast contract!

Vaktherapeut Beeldende Therapie poli Tilburg

Vast contract
Tilburg
20-28 uur per week
HBO
15-12-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Door je uitgebreide vakkennis ga je aan de slag met de hulpvraag van mensen met een licht verstandelijke beperking. Je stelt, in samenwerking met je collega’s een behandelplan op en levert een bijdrage aan observatie en diagnostiek. Je voert behandeling uit binnen de door het multidisciplinair team gestelde behandelkaders. De behandeling binnen STEVIG is gericht op het herstellen of versterken van de balans van de cliënt en zijn leefomgeving. Samen met de cliënt werken we aan een realistisch perspectief. We werken nauw samen met (expertise van) de geestelijke gezondheidszorg, verstandelijke gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg en justitie.

De taken in deze functie bestaan onder andere uit:

 • Je voert aan de hand van de indicatie en na vaststelling door het behandelteam de meest effectieve vaktherapeutische behandeling uit. Hierbij verzamel je gegevens over de hulpvraag en problemen die de patiënt en/of zijn omgeving ondervinden
 • Vaktherapeutische diagnostiek vormt een aanvulling op algemene diagnostische gegevens en/of informatie uit (neuro)psychologisch onderzoek
 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het vaktherapeutisch georiënteerde netwerk op diens vakgebied van Dichterbij/STEVIG
 • Je neemt deel aan vaktherapeutisch werkoverleg en de vakgroep vaktherapie
 • Je stemt de eigen professionele ontwikkeling af op de wettelijke eisen en de ontwikkelingseisen van Dichterbij/STEVIG

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

STEVIG richt zich op behandeling van mensen met een lichte verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen, psychiatrische stoornissen of beide (SGLVG).

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vak- en sociotherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Waar ga je dat doen?

STEVIG zoekt een beeldend therapeut in Tilburg. Op een deeltijd locatie. Hier heb je jouw eigen beeldend therapie ruimte waar je behandelingen uitvoert.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde vakspecifieke hbo opleiding, bij voorkeur aangevuld met relevante praktijkervaring en vakkennis
 • Er is sprake van een registratie in het kwaliteitsregister FVB (SRVB)
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving met betrekking tot de gezondheidszorg
 • Je hebt kennis van behandelmethodes, psychopathologie en agressiebeheersingsmethodieken
 • Je bent in staat begeleidende en therapeutische activiteiten te motiveren en te stimuleren en kan daarbij omgaan met weerstand door crisissituaties van de patiënt

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract voor 20-28 uur
 • Salaris van minimaal € 2.938,00 en maximaal € 4.304,00 bruto bpm FWG 55 CAO-gehandicaptenzorg
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% en 8 % vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met manager Rogée Verdellen via telefoonnummer 06-11137876. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons