Naar inhoud
M201069 Verpleegkundige
Wil jij als verpleegkundige écht de tijd kunnen nemen voor cliënten zodat je iemand leert kennen en een band opbouwt?

Verpleegkundige

Vast contract
Meerdere locaties
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45 (€2685 - €3749)
Bel me terug

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

10 oktober 2023: webinar verpleegkundige binnen de gehandicaptenzorg
Ontdek de wereld van een verpleegkundige binnen de gehandicaptenzorg tijdens ons informatieve en interactieve webinar! Dit online evenement, gepresenteerd door ervaren verpleegkundigen, biedt een unieke kans om meer te leren over dit belangrijke vakgebied.
Meer informatie

Wanneer jij vanuit jouw medische bril klein kijkt en onze cliënten écht ziet, signaleer jij welke verpleegkundige acties nodig zijn.

Je biedt als BIG-geregistreerde verpleegkundige medische en verpleegkundige zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliëntgroep is zeer gevarieerd; van kinderen tot ouderen met een (psycho)geriatrische zorgbehoefte, van cliënten met een lichte tot zeer ernstige meervoudige beperking. De problematiek van cliënten is vaak complex van aard. Samen met gedragswetenschappers en paramedici werken we daarom in multidisciplinaire teams. Je stemt af met verwanten, arts VG, huisartsen en met tal van specialisten.

En verder:

 • Je observeert, verpleegt, verzorgt en begeleidt je cliënten met een intensieve verzorgings- of verplegingsvraag;
 • Je stemt medische/somatische zorg rondom de cliënt af met betrokkenen rondom de cliënt en draagt er zorg voor dat de afspraken en zorg uitgevoerd en geborgd worden in het team;
 • Jij vindt medicatieveiligheid belangrijk en gaat dit met je collega’s goed wegzetten binnen de locatie en de regio. Jij zorgt dat medische zaken binnen de locatie goed op orde zijn en dat de cliënt de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft;
 • Je ondersteunt niet verpleegkundig opgeleide collega’s binnen en buiten je team waar dit nodig is;
 • Daarnaast verzorg je klinische lessen binnen teams en je helpt teams bij het uitzetten van bepaalde protocollen.

Open

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Samen

Je werkt samen met je collega’s in het team, de regionale verpleegkundige pool maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je die samen kunt realiseren. Je werkt in een zelforganiserend team. Je toont eigenaarschap en bouwt een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en je collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

Professioneel

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Aanbod

 • Een vast contract;
 • Een salaris ingeschaald in FWG45 van 2.685,00 tot € 3.749,00 op basis van een 36-urige werkweek conform de cao gehandicaptenzorg;
 • Het aantal uur dat je werkt wordt in overleg bepaald. Het streven is dat je je rooster 3 maanden van te voren ontvangt;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,00 fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

De ode van Dichterbij

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.

Word jij mijn nieuwe zorgcollega?


Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op. Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag.

Heb je vragen bel, app of mail dan met het wervingsbureau, 088 754 0060 - wervingsbureau@dichterbij.nl.

Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Wij helpen jou je droom te realiseren.

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Welke locatie past bij jou?


Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Chat met ons