Naar inhoud
Expertise Verpleegkundige
Een combinatie tussen werken op een vaste zorgintensieve locatie en werkzaamheden binnen het regionale team van verpleegkundige. Mooie uitdaging voor jou?

Verpleegkundige zeer intensieve zorg

Vast contract
Maxend en verpleegkundige pool
28-32 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

We zien binnen onze zorg steeds meer diversiteit aan medische problematiek. Daarom zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige die werkzaam zal zijn op Maxend in en daarnaast voor een bepaald aantal uren in het regionale team van verpleegkundigen. In deze teams ga je samen met je collega’s de juiste verpleegkundige zorg voor de cliënt inzetten, verbeteren en borgen.

 • Op locatie Maxend observeer, verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten met een intensieve verzorgings-/verplegingsvraag en begeleiding;
 • Je stemt medische/somatische zorg rondom de cliënt af met betrokkenen rondom de cliënt en draagt er zorg voor dat de afspraken en zorg uitgevoerd en geborgd worden in het team;
 • Jij vindt medicatieveiligheid belangrijk en gaat dit met je collega’s goed wegzetten binnen de locatie en de regio. Jij zorgt dat medische zaken binnen de locatie goed op orde zijn en dat de cliënt de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft;
 • Bij het verpleegkundig team voer je verpleegtechnische en medische handelingen uit en coach je je collega’s op de locaties in voorkomende gevallen op somatisch en medisch gebied. Dit doe je in geplande en ongeplande zorg;
 • Daarnaast verzorg je klinische lessen binnen teams en je helpt teams bij het uitzetten van bepaalde protocollen (bijv. hygiëne);
 • Er is mogelijkheid om je te verdiepen in bepaalde onderwerpen, zoals bijvoorbeeld wondzorg en diabetes, zodat je dit vervolgens verder uit kunt dragen en borgen binnen de regio.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je komt binnen Maxend te werken in een vast team van ongeveer 12 medewerkers dat al ver gevorderd is in zelforganisatie. De leeftijden binnen het team zijn mooi verdeeld wat maakt dat ervaring, vernieuwing en verdieping goed benut wordt. Het is een hecht en sterk team waar vanuit ze bouwen op elkaars kwaliteiten. Er is regelmatig overleg met de praktijkverpleegkundige vanuit de AVG praktijk en ook werk je nauw samen met de AVG arts, huisarts en regiebehandelaar. Het verpleegkundige team bestaat uit meerdere verpleegkundige die ter ondersteuning van de locaties werkzaam zijn in de hele regio.

Waar ga je dat doen?

Je zult het meest van de tijd werkzaam zijn op het Maxend in Nistelrode, dit is een woonlocatie met dagbesteding aan huis voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Hier wonen 13 oudere wordende cliënten (50+) verdeeld over twee woningen. Voor een aantal uur per week ben je ook werkzaam binnen de regionale verpleegkundige pool. Je wordt vanuit deze pool ingezet voor geplande en ongeplande zorg binnen locaties in de regio Oss, Uden en Meierijstad.

Dit ben jij

 • Je hebt een mbo of hbo diploma verpleegkunde;
 • Natuurlijk vind jij het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen samen met je collega’s vorm te gaan geven;
 • Jij kunt als vanzelfsprekend zelfstandig medische zaken signaleren en zorg coördineren;
 • Jij denkt in mogelijkheden, kunt logisch redeneren en bent proactief;
 • Jij vindt het leuk om collega’s te helpen zich verder te professionaliseren op somatisch en medisch gebied.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract;
 • Een salaris ingeschaald in FWG45 tussen € 2381,- tot € 3452,- op basis van een 36-urige werkweek conform de cao gehandicaptenzorg;
 • Natuurlijk ontvang jij een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • En een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ilse Jans via telefoonnummer 0615311664 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons