Naar inhoud
3096 header jose ace
Met plezier en daadkracht zet jij je in zodat iedere cliënt persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

Verzorgende IG gehandicaptenzorg

Vast contract
Meerdere locaties
MBO (niveau 3)
FWG 35 (€2258 - €3198) - FWG 40 (€2537 - €3432)
Bel me terug

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

‘Ik houd ervan om de energie te laten stromen’

Ace de Boer (29) werkt als verzorgende IG én is woonbegeleider van cliënten met een lichte verstandelijke of ernstig meervoudige beperking (LVB, EMB). Hij geniet van het spelen en dollen met hen. Een kantoorbaan? Niets voor hem. ‘Hier ben ik helemaal op mijn plek.’ Lees zijn verhaal hier! 

Met plezier en daadkracht zet jij je in zodat iedere cliënt persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

Als verzorgende IG bij Dichterbij ondersteun je mensen met een verstandelijke beperking bij het ontdekken van zichzelf en de wereld om hen heen. Je werkt met familie, behandelaars en collega’s vanuit het individueel ondersteuningsplan. Samen maken jullie het verschil in de kwaliteit van leven van de cliënten door hen een fijne daginvulling te geven.

En verder:

 • Je ziet toe op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de cliënt;
 • Je helpt hen bij het ontdekken en inzetten van hun talenten;
 • Je verzorgt de algemene dagelijkse lichamelijke verzorging. Voor een aantal cliënten gaat dit met een tillift of verzorging op bed;
 • Je voert verpleegkundige handelingen uit.

Open

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Met jouw positieve en creatieve aanpak ga je met de cliënten op onderzoek naar waar hun krachten en mogelijkheden liggen. Als ze soms toch hun agressie uiten sta je stevig in je schoenen en heb je het talent je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Samen

Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je die samen kunt realiseren. Je werkt in een zelf organiserend team. Je toont eigenaarschap en bouwt een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. Misschien wil je doorgroeien naar niveau 4. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

Professioneel

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Ace vertelt over zijn werk als verzorgende IG bij Dichterbij

Aanbod

In deze functie bieden we je:

 • Een vast contract (tenzij het een tijdelijke functie betreft);
 • Een salaris tussen €2.258,00 en €3.198,00 (schaal FWG 35) of € 2.537,00 en max. €3.432,00 (schaal FWG 40) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, conform CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Het aantal uur dat je werkt wordt in overleg bepaald. Het streven is dat je je rooster 3 maanden van te voren ontvangt;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,00 fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

De ode van Dichterbij

Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten. Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. In elke levensfase werken we aan een fijne dag door zorg en ondersteuning op maat te bieden. Onder de naam STEVIG verlenen we ook crisisopvang, specialistische en forensische zorg.

Word jij mijn nieuwe zorgcollega?


Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op. Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag.

Heb je vragen bel, app of mail dan met het wervingsbureau, 088 - 754 00 60 - wervingsbureau@dichterbij.nl.

Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. Wij helpen jou je droom te realiseren.

Bel me terug

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Welke locatie past bij jou?


Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Chat met ons