Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 2667 Gennep 7
Vind je het leuk om met ouderen te werken en deze warme zorg te bieden en daarnaast te ondersteunen in de dagbesteding? Ben jij in staat om medische zaken te signaleren, te denken in mogelijkheden, logisch te redeneren en pro-actief te zijn? Lees dan verder!

Verzorgende IG / Verpleegkundige Maxend

Maxend Nistelrode
24-28 uur per week
MBO (niveau 3, 4)
FWG 40

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In deze functie ondersteun je samen met je collega’s mensen met een verstandelijke beperking bij het ontdekken van zichzelf en de wereld om hen heen. Met je enthousiasme en professionaliteit weet je de bewoner te stimuleren om een mooie invulling van de dag te bieden. Daarbij betrek je het netwerk van de bewoner; dit netwerk help je ook te vergroten, onder meer door de maatschappij kennis te laten maken met mensen met een verstandelijke beperking. En verder:

 • Je ziet toe op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de bewoner.
 • Je helpt hen bij het ontdekken van hun talenten en geeft ze de mogelijkheid om deze talenten ook in te zetten.
 • Je ondersteunt de bewoners en helpt hen om zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Dat doe je vanuit een individueel ondersteuningsplan.
 • Je verzorgt de algemene dagelijkse lichamelijke verzorging, voor een aantal van onze bewoners gaat dit met een tillift of verzorging op bed.
 • Er worden verpleegkundige handelingen uitgevoerd.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je komt te werken is een vast team van ongeveer 12 medewerkers dat al ver gevorderd in zelforganisatie. De leeftijden binnen het team zijn mooi verdeeld wat maakt dat ervaring, vernieuwing en verdieping goed benut wordt. We zijn een hecht en sterk team waarin we uit gaan van en bouwen op elkaars kwaliteiten.

Waar ga je dat doen?

Maxend in Nistelrode is onze woonlocatie met dagbesteding aan huis voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je begeleidt en verzorgt 13 oudere wordende cliënten (50+). De cliënten wonen verdeeld over 2 woningen. Een aantal cliënten hebben alleen aansturing nodig bij de verzorging, maar de meeste cliënten hebben gedeeltelijke of volledige overname nodig bij de ADL.

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg gerelateerde mbo-diploma niveau 3 of 4, richting verzorgende IG/ verpleegkundige of MZ en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, ouderenzorg of psychiatrische achtergrond.
 • Je hebt kennis van diverse ziektebeelden zoals autisme, Huntington, dementie, diabetes, epilepsie en gedragsmatige problematiek onder andere t.g.v. CVA en NAH.
 • Je kunt zelfstandig/in samenspraak beslissingen nemen en stelt je oplossingsgericht op.
 • Je hebt een proactieve, anticiperende, kritische en flexibele werkhouding.
 • Je bent bereid je bij te scholen waar nodig, bijvoorbeeld voor veel voorkomende verpleegkundige handelingen.
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris van minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd (uren in overleg).
 • De werktijden zijn tussen 7.00 en 23.00 uur. Korte en lange diensten, afhankelijk van het aantal uur dat je per week werkt.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering.
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Maxend via telefoonnummer 06-15323446 of Ilse Jans via telefoonnummer 06-15311664. / i.jans-vandinther@dichterbij.nl.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat