Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Milsbeek
‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

Dienstverleningscoördinator

HBO
FWG 50
    Bekijk locaties

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Bij Dichterbij kunnen alle cliënten rekenen op zorg en ondersteuning op maat – van kinderen en jongeren tot volwassenen en ouderen die bijna met ‘pensioen’ gaan; met een lichte verstandelijke beperking of met ernstige meervoudige beperkingen. We hebben oog en oor voor de behoeften en wensen van al deze verschillende mensen. ‘Wat heb je nodig? Wat vind je leuk? Wat kun je goed? Wat wil je nog leren?’ Kijken naar mogelijkheden biedt kansen!

Als dienstverleningscoördinator (dvc’er) ben je verantwoordelijk voor de zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke (en soms ook lichamelijke en/of psychische) beperking. Je bent de spil in hun ondersteuning. Samen met de begeleiders stimuleer je hen om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Jullie motiveren hen om steeds (nieuwe) stapjes te zetten en houden daarbij goed zicht op ieders behoeften, wensen en mogelijkheden. Jullie geven de cliënten zo veel mogelijk zelf de regie. Gewoon waar het kan, speciaal waar dat nodig is, zo ga je te werk.

Voor alle cliënten stel je een individueel ondersteuningsplan op. Hiervoor werk je nauw samen met de gedragsdeskundige, begeleiders en verwanten. Je coacht, stimuleert en ondersteunt je collega’s om met elkaar de gestelde doelen te bereiken. Natuurlijk betrek je daarbij ook het netwerk van de cliënt (familie en vrijwilligers). Als dienstverleningscoördinator werk je op locatie deels mee in het rooster. Hoeveel uren je meedraait in de zorg is afhankelijk van het aantal mensen van wie jij dvc’er bent en hun problematiek.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerelateerde opleiding op hbo-niveau afgerond en hebt hart voor onze cliënten en de zorg. Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Dankzij jouw helikoptervisie heb je oog voor de belangen van je cliënten, hun verwanten, je collega’s en andere betrokkenen. Je verstaat de kunst die verschillende belangen te verenigen en garandeert zo de beste zorg aan de cliënten.

Met lokale partners bouw je aan een stevig netwerk rondom de cliënt. Je vindt het prettig om in een (multidisciplinair) team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen. Daarbij beschik je over uitstekende coachingsvaardigheden. Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’. Ervaring in een soortgelijke functie en het werken met mensen met een verstandelijke beperking is een pre.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris van FWG 50 (minimaal € 2.345,- en maximaal € 3.505,- bruto), conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
 • Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar.
 • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. Bij Dichterbij werk je in een zelforganiserend team dat bestaat uit de cliënt, zijn of haar verwanten en jij als Dienstverleningscoördinator (samen met je collega's). Samen bespreken jullie de wensen die er zijn. En vervolgens kijken jullie hoe je die wensen kunt realiseren. Eventueel schakel je de hulp van jullie netwerk in. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundige. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor.

Waar ga je dat doen?

Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en het ontwikkelen van jouw talenten. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook op een behandellocatie. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Meer weten? Of solliciteren?


Via de button hieronder kun je je cv en motivatiebrief uploaden en insturen. Binnen een week krijg je van ons een reactie op jouw sollicitatie. Een telefonische screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces. Heb je vragen over deze functie? Of wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij. Bel 088-7540060.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Locaties


Op onder meer de volgende locatie(s) zijn we op zoek naar Zorgcoördinatoren. Neem alvast een kijkje. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Samen met jou kijken we welke werkplek het beste bij jou en onze cliënten past!

Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Anderen bekeken ook


 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider EVB+ cliënten
  Begeleider EVB+ cliënten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor EVB+ cliënten? Vind je droombaan bij Dichterbij.
  Wel of geen ervaring? Wij maken graag kennis met je.

Chat met ons