Naar inhoud
Henny en Elske buiten
Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?

Dienstverleningscoördinator

Vast contract
HBO
FWG 50 (€2899 - €4140)
Bel me terug

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Coördinator Elske: "Je kunt blijven groeien’

Dienstverleningscoördinator (dvc) Elske ontwikkelde zich bij Dichterbij van stagiaire tot dvc én coach in relatiegericht werken en dynamisch verbinden. “Sinds ik bij Dichterbij werk heb ik altijd de kans gekregen en gegrepen om me te blijven ontwikkelen." Elske vertelt waarom de rol van coördinator én coach voor haar de perfecte combi is.

Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten? Vind je droombaan bij Dichterbij!

Als zorgcoördinator (dvc’er) ben jij de spin in het zorg- en ondersteuningsweb van de cliënt. Je kijkt naar de mogelijkheden van de cliënt luistert goed naar hen: wat kan je, wat wil je, wat heb je nodig? Op basis daarvan stel je een ondersteuningsplan op. Dat doe je samen met de cliënt, de gedragsdeskundige, begeleiders en de familie van de cliënt. Je coacht, stimuleert, neemt initiatief en ondersteunt je collega’s met tips en ideeën om de doelen in het ondersteuningsplan te realiseren. Ook werk je deels als begeleider mee in het rooster.

Je hebt een zorggerelateerde opleiding op hbo-niveau. Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Je verstaat de kunst om de verschillende belangen van alle betrokkenen te verenigingen en staat voor de beste zorg en ondersteuning. Ervaring in een soortgelijke functie en het werken met mensen met een verstandelijke beperking is een pre.

Open

Jij hebt een open blik. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst is. Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega’s waar de krachten en mogelijkheden van cliënten liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.

Samen

Je werkt samen met je collega’s in het team, maar ook met artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en verwanten van de cliënten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Met elkaar bespreken jullie de wensen die er zijn. Daarna kijk je hoe je die samen kunt realiseren. Je werkt in een zelforganiserend team. Je toont eigenaarschap en bouwt een duurzame band op met cliënten, collega’s en verwanten.

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen waar jouw uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

Professioneel

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Aanbod

In deze functie bieden we je:

 • Een vast contract (tenzij het een tijdelijke functie betreft);
 • Een salaris tussen €2.899,00 en € 4.140,00 bruto per maand, schaal FWG 50 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • Het aantal uur dat je werkt wordt in overleg bepaald. Het streven is dat je je rooster 3 maanden van te voren ontvangt;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,00 fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

De ode van Dichterbij

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie.

Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding?

Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.

Word jij mijn nieuwe zorgcollega?


Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op. Heb je niet alle papieren en wil je toch reageren? We ontvangen je reactie graag.

Heb je vragen bel, app of mail dan met het wervingsbureau, 088 754 0060 - wervingsbureau@dichterbij.nl.

Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbesteding of behandellocatie. Wij helpen jou je droom te realiseren.

Bel me terug

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons