Naar inhoud
524 13434 Horst 4

Werken bij Dichterbij

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Ook als je nog geen ervaring- of opleiding in de zorg hebt spreken we je graag! Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking is wat je nodig hebt.

Onze recruiters zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Hieronder vind je alle vacatures om te 'Werken in de Zorg'. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

23 resultaten
Toon:
Weergave:

Werken in de zorg

 • Begeleiders EVB+ clienten
  Begeleiders EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor EVB+ cliënten? Vind je droombaan bij Dichterbij.
  Wel of geen ervaring? Wij maken graag kennis met je.

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht
  AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Ben jij die enthousiaste AVG Arts die specialistische medische zorg wil leveren aan licht verstandelijk beperkte cliënten met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis, ernstig meervoudig beperkte en ouder wordende cliënten?

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als SPV'er binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt.

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Begeleider Behandeling Trainingsappartementen
  Begeleider Behandeling Trainingsappartementen

  Wil jij eraan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking met bijkomende problematiek en een specifieke behandelvraag, de mogelijkheid krijgen om gewoon als ieder ander mens, hun eigen leven te leiden?

 • Begeleider behandeling RIBW de Schakel
  Begeleider behandeling RIBW de Schakel

  Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van Begeleider Behandeling bij RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!
  Wij nodigen ook kandidaten, die specifiek voor werken in nachtdienst kiezen, van harte uit om te reageren.

 • Gedragsdeskundige regio Horst, Venray en omstreken
  Gedragsdeskundige regio Horst, Venray en omstreken

  Vanaf 1 april 2020 is Dichterbij op zoek naar een gedragsdeskundige voor de regio Horst, Venray en omgeving. Ben jij de proactieve gedragsdeskundige die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten?

 • Gedragsdeskundige regio Gennep
  Gedragsdeskundige regio Gennep

  Vanaf 15 mei 2020 is Dichterbij op zoek naar een gedragsdeskundige voor de regio Oost (Gennep en omgeving). Ben jij die enthousiaste gedragsdeskundige die met cliënten en hun netwerk samenwerkt aan het herstellen van het gewone leven?

 • Begeleider Carolushof in Uden
  Begeleider Carolushof in Uden

  Bij Carolushof hebben we fijne diensten en een leuke samenwerking met de dagbestedingslocatie de Duizendpoten.
  Carolushof is een locatie voor 16 mensen en één logeerplek, gestart in april 2018. De bewoners hebben een eigen studio, met woon- slaapkamer, keukentje, toilet en douche. Daarnaast is er een grote leefkeuken, een gezamenlijke ruimte en een tuin waar iedereen welkom is. Carolushof ligt aan de rand van het centrum van Uden.

 • Begeleider team Rooi
  Begeleider team Rooi

  Je werkt een combi tussen groepswonen en ambulante zorg. Op de groepswoning wonen 4 cliënten in de leeftijd tussen de 21 en 29 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Je werkt nauw samen met ouders, verwanten en expertise. De nadruk ligt erop ondersteunend te zijn aan de ontwikkeling in het zelfstandig wonen. Je werktijden zijn van 16.30 tot 22.00 en in het weekend van 14.00 tot 22.00.

  Daarnaast werk je ambulant in Meierijstad (St. Oedenrode, Schijndel, Veghel) met cliënten met een licht verstandelijke beperking. Verschillende cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking ook een psychiatrische diagnose.
  Er is sprake van lichte fysieke belasting en er kan sprake zijn van psychische belasting. De diversiteit van de cliënten en hun ondersteuningsvragen maakt deze functie tot een uitdaging. Je werktijden zijn in de middag en avonduren afhankelijk van welke dag het is.

  Je werkt binnen een team met diverse leeftijden, waar openheid en transparantie centraal staan. Samen groeien en teambuilding, maar ook humor worden als belangrijk ervaren. Het team beschikt over collega’s met kennis, collegialiteit en ervaring, waardoor er een klimaat heerst van elkaar helpen, (onder)steunen en samen lachen.

 • Begeleider Meierij St. Oedenrode
  Begeleider Meierij St. Oedenrode

  Meierij 44 is een locatie voor de ouder wordende cliënt.
  Er wonen 6 cliënten met een licht verstandelijke beperking. Het zijn ouder wordende cliënten in de leeftijd van 61 tot en met 78 jaar.
  Eén cliënt maakt gebruik van meerzorg, gezien de complexere zorgvraag.
  Het accent op deze locatie ligt vooral op warme zorg, beleving en nabijheid. De cliënt mag zijn wie hij is, rust en nabijheid is hier de hoofdzaak.
  Cliënten mogen hier hun oude dag beleven. Ze maken allen gebruik van dagbesteding, de één wat vaker dan de ander.
  De cliënten houden van gezelligheid, een spelletje doen, kletsen, erop uit trekken en willen en mogen vooral zijn wie ze zijn.
  Er is bij enkelen van hen sprake van dementie.

  Het accent ligt op warme zorg, kennis van medische zorg is een pré, maar heeft niet persé de noodzaak!
  Een cliënt heeft sondevoeding en maakt gebruik van een tillift. De overigen zijn nog steeds mobiel. Beleving staat voorop.

Werken in de ondersteunende diensten

 • Preventiemedewerker in Horst
  Preventiemedewerker in Horst

  Heb je ervaring met risico-inventarisatie en –evaluatie en kan je adviseren over goede arbeidsomstandigheden? En heb je kennis van RI&E en affiniteit met arbo en de primaire zorg ,dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Business Information Consultant in Gennep
  Business Information Consultant in Gennep

  Dichterbij zoekt een enthousiaste Business Information Consultant (B.I.C.) die zich gaat bezighouden met de totale informatievoorziening binnen de Dichterbij ICT Service Management Organisatie.

 • ICT Business / Enterprise Architect, Gennep
  ICT Business / Enterprise Architect, Gennep

  Heb jij een passie voor het optimaliseren van processen die te maken hebben met ICT informatiesystemen? Durf jij als business enterprise architect gevraagd en ongevraagd advies uit te dragen naar de directie en het management als het gaat om strategische en tactische vraagstukken?

 • ICT Service Manager, Gennep
  ICT Service Manager, Gennep

  Ben jij de spil binnen ICT die functioneel en operationeel leiding geeft aan het ICT Service Management team?

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons