Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Het uitroepteken in !K staat symbool voor hoe je bij ons kunt zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk onze vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?
Hulp nodig bij het zoeken naar je droombaan? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen over het sollicitatieproces. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

En K 570x350

Ervaringen van onze collega's

Nieuwsgierig hoe medewerkers het werken bij Dichterbij ervaren? Zij vertellen je er vol trots graag zelf over. Bekijk hier meer verhalen.

Vacatures bij Dichterbij

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij Dichterbij. Op deze pagina vind je de functies waar we versterking op zoeken. Ook vind je hieronder de vacatures van STEVIG. Dit is een onderdeel van Dichterbij die zich specifiek richt op behandeling van mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Volop mogelijkheden om een baan te vinden die bij jou past!

25 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)

  Ben jij een avond-/nachtmens en op zoek naar een uitdagende baan, waar geen nacht hetzelfde is, kom dan werken bij de Nachtzorg van Dichterbij.

 • Begeleider Behandeling RIBW in Sittard

  In december 2020 opent STEVIG in samenwerking met FPC de Rooyse Wissel haar deuren van de nieuwe locatie in Sittard.Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van begeleider behandeling (in de rol van sociotherapeut) bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou! Wij nodigen ook kandidaten, die specifiek voor werken in nachtdienst kiezen, van harte uit om te reageren.

 • Begeleider Behandeling RIBW De Schakel in Oostrum

  Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van Begeleider Behandeling bij RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!
  Wij nodigen ook kandidaten, die specifiek voor werken in nachtdienst kiezen, van harte uit om te reageren.

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact.

 • Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

  In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven. Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. Heb jij interesse in een functie met zorgwerkzaamheden op een EMB groep of bij de ouder wordende cliënt of werk je liever op een groep met cliënten met gedragsproblemen? We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 • GZ-psycholoog polikliniek Oostrum/Venlo

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil.

 • GZ-psycholoog RIBW STEVIG in Sittard

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen de RIBW van STEVIG in Sittard aan de slag wil.

 • Vaktherapeut Psychomotorische Therapie in Heerlen

  Voor de locatie van STEVIG in Heerlen zijn wij op zoek naar versterking van ons team, in de functie van Vaktherapeut Psychomotorische Therapie. Ben jij die ervaren vaktherapeut met afgeronde vakspecifieke hbo opleiding?

 • Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

  Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
  Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
  Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

 • Nieuwe locatie! Begeleider crisisopvang Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om een nieuwe locatie te openen: Een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Waar je mee mag denken in het opzetten? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Verpleegkundig Specialist in opleiding bij STEVIG

  Ben jij een enthousiaste verpleegkundige (HBO-V of gelijkwaardig) die opgeleid wil worden tot Verpleegkundig Specialist met specialisme GGZ?
  Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Begeleider Zorg Sneeuwheide 3-9 Gennep

  Wij zoeken een enthousiaste vrouw/man! Je vindt het een uitdaging om en haalt voldoening uit het schakelen tussen diverse niveaus van cliënten. Daarnaast ben jij een enthousiaste, gezellige collega die het leuk vindt samen verder te bouwen aan een goed functionerend team.

  Sneeuwheide 3-9 in Gennep bestaan uit twee woningen waar in totaal 11 ouder wordende cliënten met ZZP 5 tot ZZP 8 wonen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking. Je komt te werken in een warm team waarin we er samen voor gaan. Teamspirit, gezelligheid, zelfreflectie en meedenken zijn hierin belangrijk. Ook zijn we flexibel in het opvangen en meedenken van diensten die ingevuld moeten worden. De leeftijden van je collega's variëren van 25 tot 62 jaar. Buiten het werk maken we af en toe tijd om gezellig met het team iets te ondernemen.

  Heeft dit jouw nieuwsgierigheid gewekt? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken en ervaren op Sneeuwheide 3 -9.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Business Information Consultant (BIC)Gennep

  De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de totale informatievoorziening en alle voorkomende ondersteuning op het gebied van ICT. De afdeling werkt momenteel aan een vernieuwings- en professionaliseringsslag die zich o.a. kenmerkt door “verapping” en “verSaaSing”. Ben jij pro-actief en zoek jij een uitdaging binnen zo’n vernieuwende omgeving? Dan is de functie van Business Information Consultant (BIC) misschien wel iets voor jou!

 • Functioneel beheerder AFAS HRM/Payroll

  Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart en wil je daar (indirect) aan bijdragen? Bouw dan met ons mee als Functioneel beheerder AFAS HRM/Payroll, zodat de administratieve taken voor onze medewerkers minder, makkelijker en leuker worden.

Ervaringen van onze collega's

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Onze recruiters vertellen je er alles over.

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij en STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons