Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Het uitroepteken in !K staat symbool voor hoe je bij ons kunt zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk hieronder onze vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?
Hulp nodig bij het zoeken naar je droombaan? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen over het sollicitatieproces. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

En K 570x350
25 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten
  Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider ouder wordende cliënt
  Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider EMB-cliënten
  Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider LVB(+) cliënten
  Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht
  AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)
  Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)

  Ben jij een avond-/nachtmens en op zoek naar een uitdagende baan, waar geen nacht hetzelfde is, kom dan werken bij de Nachtzorg van Dichterbij.

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Begeleider behandeling RIBW Sittard
  Begeleider behandeling RIBW Sittard

  In december opent Stevig in samenwerking met FPC de Rooyse Wissel haar deuren van de nieuwe locatie in Sittard. Bij De Schakel verblijven cliënten voor een bepaalde tijd. We begeleiden mannen of vrouwen met een licht verstandelijke beperking en een strafrechtelijke titel. Het betreft een ZZP7 RIBW wat inhoudt dat er 24-uurs begeleiding geboden wordt gericht op verblijf. Er wordt ook op beperkte schaal behandeling geboden. Dit is dus vergelijkbaar met de huidige Schakels die in Oostrum zijn gevestigd. Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van Begeleider Behandeling bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou!
  Wij nodigen ook kandidaten, die specifiek voor werken in nachtdienst kiezen, van harte uit om te reageren.

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG
  Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog
  Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact.

 • Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid
  Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

  In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven.
  Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 • SPV'er Nijmegen, Heerlen en Tilburg
  SPV'er Nijmegen, Heerlen en Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • SPV in opleiding team Nijmegen
  SPV in opleiding team Nijmegen

  SPV in opleiding voor ons team in Nijmegen
  Ben jij die gediplomeerd Verpleegkundige die aan de slag wil als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding binnen STEVIG? Als SPV'er ben jij bij STEVIG de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • GZ-psycholoog polikliniek STEVIG Oostrum
  GZ-psycholoog polikliniek STEVIG Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil.

 • GZ-psycholoog Forensisch STEVIG, Oostrum
  GZ-psycholoog Forensisch STEVIG, Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze GZ-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als GZ-psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Mbo meewerkstage op afdeling recruitment Gennep
  Mbo meewerkstage op afdeling recruitment Gennep

  Vind jij het leuk om tijdens je stage meer te leren over recruitment en ons team te ondersteunen? Zin om je handen uit de mouwen te steken en jouw actuele kennis met ons te delen? Reageer dan snel op deze stage plaats!

 • Senior Corporate Recruiter Gennep (32 uur)
  Senior Corporate Recruiter Gennep (32 uur)

  Werken binnen Dichterbij is leuk en dat mag iedereen weten!
  Als senior corporate recruiter ga je het arbeidsmarktcommunicatieplan verder vorm geven en uitvoeren. Samen gaan we ervoor zorgen dat meer werkzoekenden onze mooie organisatie weten te vinden.
  Heb jij ervaring als corporate recruiter in een (middel) grote organisatie en affiniteit met de zorg? Ben je toe aan een volgende stap waarbij jij de uitdaging aangaat om Dichterbij nog beter te positioneren in de veranderende arbeidsmarkt? Lees dan verder.

 • Business Information Consultant Gennep
  Business Information Consultant Gennep

  Zorg jij ervoor dat onze ICT-systemen als een zonnetje blijven draaien? Vind je droombaan bij Dichterbij, in de functie van Business Information Consultant (BIC)!

 • Corporate Information Security Officer (CISO)
  Corporate Information Security Officer (CISO)

  Als Corporate Information Security Officer (CISO) stel jij het beleid op het gebied van Informatieveiligheid op ten behoeve van de NEN7510-certificering die Dichterbij nastreeft. Daarnaast ga jij je bezig houden met het onderhouden en inrichten van het kwaliteitssysteem voor informatieveiligheid (ISMS), geef je advies en houd je toezicht op de naleving van het beleid op gebied van informatieveiligheid. Spreekt dit jou aan en heb jij de kennis en kunde? Dan komen wij graag in contact met jou!

 • Assistent Controller in Gennep
  Assistent Controller in Gennep

  Wij zijn op zoek naar een flexibele Assistent Controller die als spin-in-het-web op de financiële administratie bij alle facetten inzetbaar is. Zorg jij er met jouw helikopterview tevens voor dat de administratie maandelijks juist en volledig is én lever jij een actieve bijdrage in het verder ontwikkelen van onze processen? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Ervaringen van onze collega's

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Onze recruiters vertellen je er alles over tijdens ons koffie-uurtje.

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij en STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons