Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

en-K-1000x500.jpg

Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Het uitroepteken in !K staat symbool voor hoe je bij ons kunt zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van je talent! We hebben vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?

Hulp nodig bij het zoeken naar je droombaan? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

23 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten
  Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider ouder wordende cliënt
  Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider EMB-cliënten
  Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider LVB(+) cliënten
  Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Tijdelijke Doktersassistent(e) AVG praktijk Gennep
  Tijdelijke Doktersassistent(e) AVG praktijk Gennep

  Voor een tijdelijke invulling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, professionele Doktersassistente, die per direct beschikbaar is voor een aantal weken. Ben jij in staat medisch-technische handelingen uit te voeren volgens richtlijnen, protocollen en werkafspraken? Dan horen wij graag van jou.

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht
  AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)
  Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)

  Ben jij een avond-/nachtmens en op zoek naar een uitdagende baan, waar geen nacht hetzelfde is, kom dan werken bij de Nachtzorg van Dichterbij.

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als SPV'er binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG
  Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog
  Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact.

 • Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid
  Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

  In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven.
  Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 • DVC'er Dagbesteding Kruispunt / WLT
  DVC'er Dagbesteding Kruispunt / WLT

  Heb je een STEVIGE persoonlijkheid? En ben je op zoek naar een baan met veel uitdaging en afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou!. Voor de dagbesteding hebben wij een vacature Dienstverleningscoördinator Behandeling voor 28 -32 uur.

 • Begeleider Behandeling Dagbesteding Kruispunt/WLT
  Begeleider Behandeling Dagbesteding Kruispunt/WLT

  Ben jij die veerkrachtige doorzetter die snel kan schakelen en op een creatieve manier om kan gaan met onvoorziene situaties? Reageer dan op de vacature van Begeleider Behandeling op de Dagbesteding in Oostrum.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Mbo meewerkstage op afdeling recruitment Gennep
  Mbo meewerkstage op afdeling recruitment Gennep

  Vind jij het leuk om tijdens je stage meer te leren over recruitment en ons team te ondersteunen? Zin om je handen uit de mouwen te steken en jouw actuele kennis met ons te delen? Reageer dan snel op deze stage plaats!

 • Kok voor ons nieuwe eet- en drinkconcept
  Kok voor ons nieuwe eet- en drinkconcept

  Is jouw talent eten & drinken lekkerder én leuker maken? Voor een nieuw woon- en leefconcept in Horst zijn wij op zoek naar een gastvrije kok.
  Heb jij kennis van en ervaring met mensen met een verstandelijke beperking? Dan horen we graag van jou.

 • Business Controller in Gennep
  Business Controller in Gennep

  In deze functie adviseer en ondersteun je de directeur en managers op het gebied van performance management en risicomanagement.
  Beschik jij over een academisch denk- en werkniveau en meerjarige werkervaring in het vakgebied, bij voorkeur aangevuld met een postdoctorale opleiding RC? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ervaringen van onze collega's

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Onze recruiters vertellen je er alles over tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij en STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons