Naar inhoud

Wat vind jij leuk om te doen?

6189 - Gennep (10) - header

Voor kind en jeugd (0-18 jaar)

Ieder kind kan en wil zich ontwikkelen. Je wilt dingen doen die je leven prettiger maken, aangenamer. De een wordt blij van leren of een gezellige invulling van zijn dag, de ander koestert rust of aandacht. Sommigen verlangen naar een eigen thuis, anderen vinden hun geluk in warm zonlicht. Iedereen heeft zo zijn eigen gevoelens en wensen.

Laten we samen onderzoeken wat de jouwe zijn!


10213 - Oeffelt
9450 - Nijmegen - bewerkt

Omdat je zelf natuurlijk het liefste thuis woont en leeft, word je zoveel als mogelijk thuis ondersteund bij alle hulpvragen die jij en je ouders hebben. Op hulpvragen over je verzorging, over je specifieke opvoeding en over de behandeling die je nodig hebt, vinden we samen een antwoord.Jouw leven bestaat natuurlijk uit meer dan dat. Misschien kun je ook hulp of antwoord gebruiken bij vraagstukken over het leren, spelen en opgroeien.

Om jou en je ouders daarbij te ontzorgen, kun je ondersteuning in verschillende vormen krijgen. Bijvoorbeeld in het speciaal onderwijs of bij een kinderdagcentrum.

14827 Oeffelt 4

Daarnaast willen wij je natuurlijk graag helpen bij het vinden van een passende en leuke invulling van je dag! Door jou een zinvolle dagopvang te bieden, kunnen ook je ouders de tijd vrijmaken om bijvoorbeeld naar het werk te gaan. Op sommige locaties waar je dagopvang krijgt, kun je ook logeren. Als je ouders in het weekend bijvoorbeeld wat rust en ruimte kunnen gebruiken. Of als jij jouw vriendjes en vriendinnetjes wat vaker wilt zien!

Zullen we samen onderzoeken hoe jij jouw dag het allerliefste invult?