Naar inhoud
1015 - Grave - header

Werkkracht Oss

Bij Werkkracht werken dagelijks zo’n 30 tot 35 mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Verdeeld over een aantal ruimtes verrichten zij verzendwerk, licht montagewerk en sorteer-, ompak- en inpakwerk voor een aantal internationale bedrijven. Naast deze gezamenlijke werkruimtes hebben we ook ruimtes waar mensen die zich verbaal of fysiek agressief uiten, op hun gemak individueel kunnen werken.

Werkkracht staat midden in de maatschappij. We werven opdrachten bij plaatselijke bedrijven, bij de gemeente Bernheze en bij tal van andere organisaties en instellingen in de omgeving. Wil je bij Werkkracht aan de slag? Je bent van harte welkom!

Wat wij het allerbelangrijkste vinden, is dat je met plezier naar Werkkracht komt en een fijne dag bij ons hebt. We bespreken daarom eerst met elkaar wat je graag doet, wat je goed kunt en wat je zou willen leren. Het werk zien wij niet als doel, maar als middel om je te ontplooien, om structuur aan te brengen in je dag, om mensen te ontmoeten en om nieuwe vaardigheden te leren. Samen werken we toe naar de doelen in je individueel ondersteuningsplan. Ben je er klaar voor om door te stromen naar een bedrijf in de buurt? Onze jobcoach gaat graag voor je op zoek naar een fijne werkplek.Voor wie

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 18 jaar tot 65+, met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De locatie biedt ook plaats aan mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Voorzieningen
  • Dagbesteding
  • Gezamenlijke en individuele werkruimtes
Omgeving

Werkkracht ligt midden in het centrum van Heesch. Medio 2018 verhuizen we naar de Raadhuislaan in Oss. Onze huidige en nieuwe locatie zijn goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer.

Website https://www.facebook.com/werkkracht.dichterbij.1
Aantal open plaatsen 3
Totaal aantal plaatsen 40

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Oss
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Raadhuislaan 11
5341 GL Oss
  • Werkkracht Oss
    Raadhuislaan 11
    5341 GL Oss