Naar inhoud
1015 - Grave - header

Winterheide 10-12-14

De woningen Winterheide 10-12-14 vormen samen een werkeenheid. Elk van de drie woningen wordt bewoond door vijf of zes mannen en vrouwen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Uiteraard zijn de woningen rolstoelvriendelijk en voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor verzorging en ondersteuning. Overdag en ’s avonds is er altijd begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er zorg op afstand.

Winterheide biedt de bewoners ook dagbesteding. Je begeleiders stellen een programma voor je samen van belevingsgerichte activiteiten in en om de woning, afgewisseld met de nodige rustmomenten. Daarnaast breng je geregeld een bezoekje aan de gymzaal of het zwembad, kun je zo nu en dan heerlijk ontspannen in de jacuzzi en is er beweeg- en belevingsapparatuur om je actief en fit te houden.

Je ouders, familie en vrienden zijn altijd van harte welkom. Je begeleiders houden ook graag contact met hen; zij kennen jou immers het beste. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij helemaal op je plek bent bij Winterheide en de beste zorg en ondersteuning krijgt om je optimaal te ontwikkelen.Voor wie

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar met zeer ernstige meervoudige beperkingen en lichte gedragsproblematiek.

Voorzieningen
 • Woningen zijn gelijkvloers en rolstoelvriendelijk
 • Gesitueerd in carré
 • Hulpmiddelen aanwezig voor (intensieve) verzorging
 • Binnen en buiten eigen terras
 • In te roepen expertise op loopafstand
 • Kinderboerderij op loopafstand
Omgeving

De woningen van Winterheide 10-12-14 staan op 1,5 km van het centrum van Gennep in de buurt van enkele andere locaties van Dichterbij. De omgeving is groen en rustig. Winterheide is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 3
Aantal plaatsen per woning 5
Totaal aantal plaatsen 18

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Onderzoek en behandeling
Adresgegevens
Winterheide 10, 12, 14
6591RR Gennep
 • Winterheide 10-12-14
  Winterheide 10, 12, 14
  6591RR Gennep
Ik heb een vraag Ik meld mij aan