Naar inhoud

Je leeftijd is niet zo belangrijk als je woonwens

10126 - Afferden (3) - header

Voor ouderen (50-65+ jaar)

Als je wat ouder wordt, veranderen je behoeften en je mogelijkheden. Je bent vaak wat kwetsbaarder. Ouderdomsverschijnselen die veel voorkomen zijn lichamelijke klachten, psychische problemen en dementie. Het is dan heel belangrijk dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Denk aan medische verzorging, aanpassingen in je woning, een andere invulling van je dag, hulp bij het onderhouden en inschakelen van je sociale contacten.

524 13434 Horst
435 - Gennep (3)

Rustig, veilig en gezellig

Bij Dichterbij zit je goed. We hebben verschillende locaties waar je rustig, veilig en gezellig kunt wonen met leeftijdsgenoten. Je kunt daar zo zelfstandig mogelijk wonen. En als dat nodig is, kun je uiteraard rekenen op onze ondersteuning.

Kennis, kunde en techniek

Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in de verzorging, ondersteuning en begeleiding van ouderen. Zij weten welke problemen zich kunnen voordoen bij het ouder worden en herkennen de eerste signalen. Bij deze profs ben je in goede handen! Ook zetten we domotica en e-healthtoepassingen in. Slimme technologieën die het leven makkelijker en veiliger maken. Voorbeelden hiervan lees je op de themapagina over Zorginnovatie en E-Health.

233 - Gennep
2295 - Afferden (5) - header