Naar inhoud
1015 - Grave - header

Zorgboerderij Heiveld

Zorgboerderij Heiveld is een prachtige locatie voor wonen en werken in een beschermde omgeving. We hebben drie woningen en twee appartementen waar in totaal vijftien mannen en vrouwen van 32 tot 70 jaar hun plekje hebben gevonden. Voor alle bewoners is 24-uurs zorg aanwezig, een aantal van hen krijgt een-op-een-begeleiding.

Woon je op Heiveld, dan kun je rekenen op passende zorg en (psychiatrische) ondersteuning. Je begeleiders weten dat je soms grensoverschrijdend gedrag vertoont en helpen je daarmee om te gaan. Ook bij de problemen en ongemakken van het ouder worden krijg je alle hulp die je nodig hebt.


Behalve woonlocatie is zorgboerderij Heiveld een locatie voor dagbesteding. En wat is nou een boerderij zonder dieren? We hebben een koe, varkens, geiten en kippen waar we met z’n allen goed voor zorgen. Verder werken we veel in de tuin rondom de boerderij, lekker in de buitenlucht, en zijn we graag creatief bezig. Omdat we het belangrijk vinden deel uit te maken van de Milsbeekse gemeenschap organiseren we met enige regelmaat activiteiten en open middagen met en voor onze buurtgenoten.Voor wie

Mannen en vrouwen van 18 jaar tot 65+ met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking, dementie en gedragsproblemen (autisme, psychiatrische problematiek).

Voorzieningen
  • Woon- en dagbestedingslocatie
  • Intensieve verzorging en ondersteuning
  • 24-uurs-zorg
  • Dagbesteding en nieuwbouwwoning rolstoeltoegankelijk
Omgeving

De woningen en appartementen van zorgboerderij Heiveld liggen in het woongebied van het dorpje Milsbeek. Het centrum, waar we regelmatig de winkels en de slagerij bezoeken, is op loopafstand. De dagbesteding op de zorgboerderij ligt weliswaar op hetzelfde terrein als de woningen en appartementen, maar grenst aan een open buitengebied en is heel ruim opgezet. Onze locatie is goed bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Milsbeek
Soort ondersteuning
Wonen met zorg
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Heiveld 8 Zwarteweg 75
6596BX Milsbeek
  • Zorgboerderij Heiveld
    Heiveld 8 Zwarteweg 75
    6596BX Milsbeek