Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

An
Maak kennis met An
Wat zijn jouw wensen en talenten?

De enige die precies weet hoe jij het liefst wil leven, ben je zelf. Maar wie lukt het om al zijn dromen zelf te vervullen? Niemand, toch? Als zorgconsulent ben ik er voor je om er samen werk van te maken. Laat me weten wat je wensen zijn en waaraan je behoefte hebt. Vertel me wat je talenten zijn, wat je leuk vindt en waar je moeite mee hebt. Zeg me wat je graag nog wilt leren en wat je altijd al eens hebt willen doen. Voel je welkom om al je vragen te stellen. Zo gaan we bij Dichterbij te werk; samen aan de slag voor de beste ondersteuning.

Chat met ons