Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Ans
Maak kennis met Ans
Een uitdaging om aan te sluiten jouw wensen en mogelijkheden

Ik vind het een uitdaging om met jou, je ouders en familie op zoek te gaan naar de zorg die het beste bij je past. Ik ben benieuwd naar je wensen en denk graag met je mee over manieren om die wensen waar te maken.
De zorg steekt best ingewikkeld in elkaar en het is niet altijd meteen duidelijk waar je recht op hebt en welke ondersteuning je kunt krijgen. Heb je hier vragen over, laat het me dan weten, dan zoeken we het samen uit. Ook voor het aanvragen van een nieuwe herindicatie voor bijvoorbeeld de Wet langdurige zorg (Wlz) kun je bij mij terecht.

Accepteer cookies voor chat