Naar inhoud

Zorgconsulenten

Eén vaste contactpersoon
Vanaf het moment dat je bij ons zorg aanvraagt, staat de zorgconsulent voor je klaar. Hij of zij is jouw vaste contactpersoon en biedt jou en je familie alle informatie die nodig is. Stel vooral ook al je vragen. De consulent kan je ook helpen bij het aanvragen van een Wlz-indicatie bij het CIZ. 

Zorg aanvragen
Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk de stappen die we samen doorlopen om tot de goede ondersteuning en zorg te komen.

Vragen en contact
Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 754 00 00. Of spreek een medewerker via de chat. Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@dichterbij.nl.

Ans
Maak kennis met Ans
Een uitdaging om aan te sluiten jouw wensen en mogelijkheden

Ik vind het een uitdaging om met jou, je ouders en familie op zoek te gaan naar de zorg die het beste bij je past. Ik ben benieuwd naar je wensen en denk graag met je mee over manieren om die wensen waar te maken.
De zorg steekt best ingewikkeld in elkaar en het is niet altijd meteen duidelijk waar je recht op hebt en welke ondersteuning je kunt krijgen. Heb je hier vragen over, laat het me dan weten, dan zoeken we het samen uit. Ook voor het aanvragen van een nieuwe herindicatie voor bijvoorbeeld de Wet langdurige zorg (Wlz) kun je bij mij terecht.

Chat met ons