Naar inhoud

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vaste contactpersoon
Vanaf het moment dat je bij ons zorg aanvraagt, staat de zorgconsulent voor je klaar. Hij of zij is jouw vaste contactpersoon en biedt jou en je familie alle informatie die nodig is. Stel vooral ook al je vragen. De consulent kan je ook helpen bij het aanvragen van een Wlz-indicatie bij het CIZ. 

Zorg aanvragen
Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk de stappen die we samen doorlopen om tot de goede ondersteuning en zorg te komen.

Vragen en contact
Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 754 00 00. Of spreek een medewerker via de chat. Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@dichterbij.nl.

Ellen
Maak kennis met Ellen
Als ik ervoor kan zorgen dat je langer bij ouders kunt wonen, geeft mij dat een heel goed gevoel

Als zorgconsulent ondersteun ik cliënten van Dichterbij bij het aanvragen van een indicatie of herindicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Kom je voor langdurige zorg in aanmerking en wil je dolgraag thuis blijven wonen, dan ga ik met je ouders in gesprek over hoe Dichterbij jullie hierbij kan helpen. We nemen door welke zorg je nodig hebt, wat je ouders zelf willen blijven doen en welke ondersteuning Dichterbij kan bieden. Zo komen we samen tot een modulair pakket (MPT): een pakket van de zorg die wij jullie uit handen kunnen nemen – thuis, op school en/of in de weekenden. Dat is prettig voor je ouders, omdat het hen rust geeft en fijn voor jou omdat je langer thuis kunt blijven wonen. En reken maar dat het mij als zorgconsulent ook een goed gevoel geeft!

Accepteer cookies voor chat