Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Hans
Maak kennis met Hans
Jouw vraag staat centraal

Als zorgconsulent ondersteun ik cliënten van Dichterbij bij het aanvragen van een indicatie of herindicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Heb je al een Wlz-indicatie, maar je wilt die nog niet gebruiken voor wonen? Samen met jou en je ouders kan ik dan bekijken of Dichterbij jullie op een andere manier kan helpen. We kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen in de thuissituatie of met dagbesteding. Of misschien wil je wel eens bij Dichterbij logeren. Ik vind het een uitdaging om met jou, je ouders en familie op zoek te gaan naar de zorg die het beste bij je past. Ik ben benieuwd naar jouw wensen! En denk graag met je mee over manieren om die wensen waar te maken.

Accepteer cookies voor chat