Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Ingeborg
Maak kennis met Ingeborg
Ik ondersteun je in het hele proces

Samen met jou wil ik onderzoeken wat je echt belangrijk vindt in het leven. Wat heb je nodig om het beste uit jezelf te halen? Waar word je nu echt gelukkig van?
Als consulent ondersteun ik je van begin tot eind, totdat je voorzien bent van passende zorg die jou helpt bij een fijne daginvulling en optimaal woongenot. Hiermee hoop ik dat je iedere dag weer opstaat met een grote glimlach op je gezicht.

Accepteer cookies voor chat