Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Marga
Maak kennis met Marga
Jouw plezier is mijn plezier!

Wat zijn je wensen en hoe kunnen we daar bij Dichterbij zo goed mogelijk invulling aan geven? Die vraag staat centraal in mijn werk als consulent wonen en dagbesteding. Naar het antwoord gaan we samen op zoek: jij, je verwanten en ik. We spreken hiervoor regelmatig met elkaar af. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en kunnen we samen stap voor stap toewerken naar de optimale invulling van het leven zoals jij dat wil leven. Jouw plezier is mijn plezier.

Accepteer cookies voor chat