Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Marjan
Maak kennis met Marjan
Waar beleef jij plezier aan?

Een prettige en zinvolle invulling van je dag bezorgt je een goed gevoel. Als consulent wonen en dagbesteding wil ik dus heel graag van je weten waar jij plezier aan beleeft. Vind je het fijn om onder de mensen te zijn? Ben je graag buiten? Hou je van dieren? Werk je graag met je handen? Wat is je talent? Wat wil je leren? Wat kan ik voor je betekenen?

Accepteer cookies voor chat