Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Maryvic
Maak kennis met Maryvic
Ik geniet ervan om goed te luisteren naar de mens achter de wens

Goed luisteren en samen zoeken naar oplossingen, dat is de kern van mijn werk. Vanaf onze eerste ontmoeting hebben jij, je verwanten en ik veel contact met elkaar. We praten over je wensen en je mogelijkheden en gaan dan samen puzzelen om tot de beste zorg en ondersteuning te komen (ik zeg ‘puzzelen’, want de zorgwereld en wet- en regelgeving zitten best ingewikkeld in elkaar).
Ik geniet er enorm van als we samen creatieve oplossingen bedenken. Mijn passie stopt niet bij de grenzen van mijn aandachtsgebied. Ik kijk eroverheen, leg de verbinding met collega’s en kleur graag een beetje buiten de lijntjes. Daar heb ik in de ruim 25 jaar dat ik bij Dichterbij werk al heel veel positieve ervaringen mee opgedaan.

Accepteer cookies voor chat