Naar inhoud

Welkom bij een fijn leven

17060 Dichterbij Consulenten 194

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Bij Dichterbij heb je een vaste zorgconsulent; iemand bij wie je met al je vragen terecht kunt en die jou en je familie precies kan vertellen hoe het allemaal werkt. Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat je zorgconsulent voor je klaar. Onze zorgconsulenten zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 – 754 00 00, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Maryvic
Maak kennis met Maryvic
Ik geniet ervan om goed te luisteren naar de mens achter de wens

Goed luisteren en samen zoeken naar oplossingen, dat is de kern van mijn werk. Vanaf onze eerste ontmoeting hebben jij, je verwanten en ik veel contact met elkaar. We praten over je wensen en je mogelijkheden en gaan dan samen puzzelen om tot de beste zorg en ondersteuning te komen (ik zeg ‘puzzelen’, want de zorgwereld en wet- en regelgeving zitten best ingewikkeld in elkaar).
Ik geniet er enorm van als we samen creatieve oplossingen bedenken. Mijn passie stopt niet bij de grenzen van mijn aandachtsgebied. Ik kijk eroverheen, leg de verbinding met collega’s en kleur graag een beetje buiten de lijntjes. Daar heb ik in de ruim 25 jaar dat ik bij Dichterbij werk al heel veel positieve ervaringen mee opgedaan.