Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Moniek
Maak kennis met Moniek
Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal

Vragen stellen, dat is heel belangrijk. Want door vragen te stellen, leren we elkaar goed kennen. Zo wil ik graag van jou weten wie je bent, waar je vandaan komt, waar je van houdt, wat je niet leuk vindt en wat je altijd nog eens zou willen doen of leren. Jij hebt vast en zeker ook vragen aan mij. Over wie ik ben en wat ik (samen met mijn collega’s) voor jou kan betekenen bijvoorbeeld. Ik kijk ernaar uit om daar samen achter te komen.

Accepteer cookies voor chat