Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Welkom bij een fijn leven

Clientservice Groep Hr Header

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat de zorgconsulent voor je klaar. De zorgconsulent is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt. Bij hem/haar kun je terecht met al je vragen en de consulent vertelt jou en je familie precies hoe het allemaal werkt. Ook bij het aanvragen van een de Wlz-indicatie bij CIZ helpen ze jou graag.

Wat kun je verwachten?

Wil je weten wat je kunt verwachten na het aanmelden bij Dichterbij? Bekijk dan de stappen die we samen doorlopen om tot de juiste ondersteuning en zorg te komen.

Onze zorgconsulenten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0000, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Wilma
Maak kennis met Wilma
Jouw vraag vormt het begin van iets goeds

Vertrouwen is de basis voor het contact dat ik aanga met jou, je ouders en je familie. Wat jouw of jullie vraag ook is, samen komen we tot een antwoord; tot een antwoord waarin we allemaal een aandeel hebben. Jij, je ouders en je familie weten als geen ander wat je kunt, wenst en nodig hebt. Vanuit Dichterbij zorg ik er met mijn collega’s voor dat we je het beste kunnen bieden en samen het maximale bereiken.
Het vinden van een passende woon- of dagbestedingsplek is niet altijd gemakkelijk, maar door regelmatig goed met elkaar in gesprek te gaan, komen we er altijd uit. Echt luisteren, respect tonen en ook duidelijk zijn in wat we van elkaar nodig hebben en verwachten zijn daarbij sleutelwoorden.
Met veel passie en toewijding zet ik me voor jou en voor alle andere mensen bij Dichterbij in. Dit werk past helemaal bij me en verveelt nooit, want elke vraag vormt weer een begin van iets goeds.

Chat met ons