Naar inhoud

Welkom bij een fijn leven

17060 Dichterbij Consulenten 194

Zorgconsulenten

Eén vast aanspreekpunt

Bij Dichterbij heb je een vaste zorgconsulent; iemand bij wie je met al je vragen terecht kunt en die jou en je familie precies kan vertellen hoe het allemaal werkt. Vanaf het moment dat je bij Dichterbij bent aangemeld, staat je zorgconsulent voor je klaar. Onze zorgconsulenten zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 – 754 00 00, clientservice@dichterbij.nl of via de chat. Je kunt je ook direct aanmelden.

Wilma
Maak kennis met Wilma
Jouw vraag vormt het begin van iets goeds

Vertrouwen is de basis voor het contact dat ik aanga met jou, je ouders en je familie. Wat jouw of jullie vraag ook is, samen komen we tot een antwoord; tot een antwoord waarin we allemaal een aandeel hebben. Jij, je ouders en je familie weten als geen ander wat je kunt, wenst en nodig hebt. Vanuit Dichterbij zorg ik er met mijn collega’s voor dat we je het beste kunnen bieden en samen het maximale bereiken.
Het vinden van een passende woon- of dagbestedingsplek is niet altijd gemakkelijk, maar door regelmatig goed met elkaar in gesprek te gaan, komen we er altijd uit. Echt luisteren, respect tonen en ook duidelijk zijn in wat we van elkaar nodig hebben en verwachten zijn daarbij sleutelwoorden.
Met veel passie en toewijding zet ik me voor jou en voor alle andere mensen bij Dichterbij in. Dit werk past helemaal bij me en verveelt nooit, want elke vraag vormt weer een begin van iets goeds.