Naar inhoud
1015 - Grave - header

Hoofdkantoor Zwerfheide dagbesteding

Zwerfheide is de locatie van het hoofdkantoor van Dichterbij. Een mooie plek voor dagbesteding. Wat er bij ons allemaal te doen is? Je kunt in de keuken of in de bediening werken van Grand Café Open, de vergaderruimtes bedienen, de zithoeken (pantries) op orde houden en de schoonmaakdienst ondersteunen.
We starten elke dag in Grand Café Open. Nadat alle taken verdeeld zijn, gaat iedereen door het hele gebouw aan de slag. We gaan op in de organisatie en maken echt onderdeel uit van Dichterbij. Iedereen kent elkaar hier. Op de Zwerfheide zijn we allemaal collega’s van elkaar.

Als je bij ons komt werken, maken we allereerst een ontwikkelplan voor je. We kijken daarbij naar wat je leuk vindt en graag wilt leren. Kun je goed alleen werken of vind je het prettiger om te werken met mensen om je heen? Zou het je lukken om op de drukste momenten van de dag eten te bereiden in de keuken of je collega’s van Dichterbij te bedienen? Of heb je juist behoefte aan wat meer rust? Ieder krijgt bij ons een programma op maat. We houden goed bij hoe het met je gaat en proberen steeds een volgende stap te zetten.Voor wie

Van jongeren die op school niet meer verder kunnen tot senioren: dagbesteding de Zwerfheide heeft leuk werk voor mensen van 16 jaar tot 65+ met een lichte, matige of meervoudige beperking.

Voorzieningen
 • Professionele keuken
 • Modern kantorencomplex
 • Leren en werken
 • Lift
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Parkeergelegenheid voor de deur
Omgeving

Het hoofdkantoor van Dichterbij is een modern complex met flexplekken en concentratieruimtes. Het Grand Café Open dient als bedrijfsrestaurant en wordt af en toe bezocht door verwanten en voorbijgangers. Zwerfheide is goed bereikbaar voor alle vervoer. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur en de bushalte bevindt zich op loopafstand.

Aantal open plaatsen 0
Totaal aantal plaatsen 0

‹ Terug naar het overzicht
Gemeente
Gennep
Soort ondersteuning
Dagbesteding, leren en werken
Adresgegevens
Zwerfheide 2
6591RC Gennep
 • Hoofdkantoor Zwerfheide dagbesteding
  Zwerfheide 2
  6591RC Gennep
Ik heb een vraag Ik meld mij aan