Naar inhoud
10592 Schijndel 7

Tolakker

Aan de Tolakker in Schijndel help je de cliënten zo veel mogelijk zelfstandig te leven. De Tolakker bestaat uit vijftien appartementen voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners hebben ook te maken met andere problemen, zoals autisme, depressie, hechtingsproblemen en moeilijk verstaanbaar gedrag. Sommigen van hen hebben langdurige woonzorg nodig. Anderen krijgen training om zelfstandig te kunnen wonen.

Jouw werkplek

De appartementen aan de Tolakker liggen aan twee kanten van de straat. De woningen op de begane grond hebben een fijne tuin. De andere appartementen liggen op de eerste verdieping en hebben een mooi dakterras. Alle bewoners hebben hun eigen appartement, waar ze zich kunnen terugtrekken. In de gezamenlijke ruimte ontmoeten ze elkaar voor een kop koffie, een spelletje of een gezellig praatje.

Bewoners van de Tolakker leven zo veel mogelijk zelfstandig. Jij begeleidt hen bij dingen die ze nog moeilijk vinden. Zoals verstandig omgaan met geld. Of het vinden van een zinvolle en prettige besteding van hun vrije tijd. Je bekijkt samen met de bewoners wat ze al kunnen en wat ze nog willen leren. En minstens zo belangrijk: je geeft ze het gevoel dat ze welkom zijn en een thuis hebben!

Openstaande vacature: Dienstverleningscoördinator
Als dienstverleningscoördinator (DVC’er) ben je de verbindende factor tussen de cliënt en zijn/haar zorg- en ondersteuningsnetwerk. Je kijkt samen met het team, wettelijke vertegenwoordigers/ familie, regiebehandelaar en eventuele andere expertises naar wat de cliënt kan, wil en nodig heeft. Vanuit die zorgvraag en behoeftes ondersteun en coach je het team. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering van het ondersteuningsplan waarin alle afspraken en doelen, omtrent de zorg en ontwikkeling van de cliënt, komen te staan. Je bent opmerkzaam, signaleert tijdig en anticipeert je hier op en jij levert vanuit jouw rol een actieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg en de teamontwikkeling. Het accent ligt op het creëren van een professioneel leer- en werkklimaat waarbij ontwikkelen, bewustwording van de eigen rol en het toe kunnen passen van de kennis en kunde op het gebied van LVB en de bijkomende (sociaal emotionele) problematiek belangrijk is.

Heb jij de ambitie om de zorg voor onze cliënten naar een hoger plan te brengen? Solliciteer hieronder direct op onze vacature. Of oriënteer je verder op onze locaties met openstaande vacatures.

Openstaande vacatures

Foto's van Tolakker

Meer informatie over Tolakker

Voor wie

Voor (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking in combinatie met andere problemen, zoals autisme, depressie, hechtingsproblemen of moeilijk verstaanbaar gedrag. Sommigen van hen hebben langdurige woonzorg nodig; anderen trainen om zelfstandig te gaan wonen.

Voorzieningen

- Parkeerplaatsen voor de deur
- Twee trappenhuizen (geen lift)
- Gezamenlijk berging/opslag
- Nachtzorg op afstand
- Ambulante begeleiding
- 5 minuten loopafstand van het centrum en winkels
- Ook in de buurt: openbaar vervoer

Omgeving

De Tolakker is een doodlopende straat in een rustige woonwijk in het centrum van Schijndel. Je kunt er makkelijk komen met de fiets, de auto en de bus. Wil je even naar de supermarkt of naar het dorp? Je loopt er in 5 minuten naartoe.

Aantal plaatsen per woning 1
Totaal aantal plaatsen 15
‹ Terug naar het overzicht


Soort ondersteuning
Wonen
Begeleid wonen
Doelgroep
Jongvolwassenen (18-29 jaar)
Volwassenen (30-49 jaar)
Adresgegevens
Tolakker 8
5482 WM Schijndel
  • Tolakker
    Tolakker 8
    5482 WM Schijndel

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Chat met ons