Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Wonen op de manier die bij jou past

Dichterbij-Wonen-verstandelijk-Gehandicaptenzorg

Wonen

Het begint allemaal met een fijne plek om te wonen. Met een kamer of eigen woning waar je helemaal thuis bent en waar je zelf of met wat hulp je gang kunt gaan. Bij Dichterbij kun je op verschillende manieren wonen. Zelfstandig, met anderen in een groep of bij een pleeggezin. Ook helpen wij ouders die met andere ouders een fijne woongroep willen starten voor hun kinderen. Laten we samen onderzoeken in wat voor huis jij je thuis voelt!

Hoe vind je een woonplek?

Het zoeken van een fijne plek om te wonen is best wel spannend. Hoe ziet je nieuwe woning eruit? In welke buurt ga je wonen? Wie wonen er nog meer? Het is belangrijk dat je een plekje vindt waar je je prettig voelt en jezelf kunt zijn. Neem daarom de tijd om er zelf en samen met familie en vrienden goed over na te denken.

In het menu vind je alle manieren waarop je bij Dichterbij kunt wonen. Welke woonvorm past het beste bij jou? Er zijn allerlei mogelijkheden. Weet je het niet precies? Vraag ons gerust om advies en hulp bij het kiezen. We zijn er voor jou.

Accepteer cookies voor chat