Naar inhoud

Ontwikkeling en samenwerking

Duurzame toekomst
Als zorgorganisatie staan we middenin de maatschappij. Een maatschappij waarin duurzaamheid steeds meer urgentie krijgt. Urgentie om onze wereld goed (beter!) achter te laten voor volgende generaties. Alle reden om duurzaamheid te omarmen.
Meer over duurzaamheid
De waarde van e-health
Technologische hulpmiddelen maken het leven veiliger, vrijer, gezonder en leuker! Cliënten, verwanten en medewerkers van Dichterbij kunnen toepassingen lenen om uit te proberen en te ervaren of deze van toegevoegde waarde zijn.
Meer over e-health
Onderzoek en wetenschap
Met de ontwikkeling en toepassing van door onderzoek onderbouwde kennis vergaren we essentiële informatie om de kwaliteit van gehandicaptenzorg in Nederland te verhogen. En vergroten we de vakbekwaamheid van de zorgmedewerker.
Meer over onderzoek
Samenwerking
Zonder samen te werken kunnen we cliënten niet de zorg en ondersteuning bieden die nodig is. We werken samen met familie, vrijwilligers en meer dan 150 professionele partijen. Steeds met als doel om cliënten de zorg te geven die ze nodig hebben en om hen mee te laten doen.
Meer over samenwerking
Podcastserie
Mooie Mensen is een podcastserie van Dichterbij. Aan het woord zijn zorgprofessionals die bij Dichterbij werken en ieder op hun eigen manier bijdragen aan een betekenisvol leven voor cliënten met een verstandelijke beperking.
Beluister onze podcasts