Naar inhoud
15636 22060 Dichterbij en Ik Fleur en Anne 390

Dagbesteding voor jongvolwassenen

Ben je op zoek naar een zinvolle dagbesteding? We hebben verschillende activiteiten waarbij je nieuwe dingen kunt leren, mensen kunt ontmoeten en zelfstandiger kunt worden. Het belangrijkste is dat jij kunt kiezen wat je graag wilt doen en wat goed voelt voor jou.

wat kan je allemaal doen?

Dichterbij biedt verschillende vormen van dagbesteding aan voor (jong)volwassenen. Hieronder lichten we een paar voorbeelden toe:

  • Creatieve dagbesteding: bij creatieve dagbesteding kan je verschillende creatieve activiteiten ondernemen zoals schilderen, tekenen, boetseren en textielbewerking. Hierbij wordt gekeken naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent.
  • Arbeidsmatige dagbesteding: je kunt aan de slag met werkzaamheden zoals houtbewerking, metaalbewerking en tuinieren. We werken samen aan het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van je zelfstandigheid.
  • Dagcentrum: bij het dagcentrum kunnen cliënten terecht voor een breed scala aan activiteiten. Het dagcentrum biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en veilige omgeving activiteiten te ondernemen en sociale contacten op te doen.
  • Begeleid werken: samen met een coach onderzoek je of er mogelijkheden zijn om bij een organisatie of bedrijf aan de slag te gaan. Dat kan bijvoorbeeld bij een supermarkt, fabriek, kinderopvang, ziekenhuis of in de horeca.
  • Belevingsgerichte dagbesteding: dit type dagbesteding is gericht zijn op het beleven van positieve ervaringen en het prikkelen van zintuigen. De activiteiten worden afgestemd op jouw interesses en behoeften.
Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Houd je van koken? En ben je gastvrij? Dan ben je misschien wel helemaal op je plek op een horeca-dagbesteding. Neem een kijkje bij Kookerij Area.
Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Ben je graag lekker bezig? En wil je resultaat zien van je werk? Dan is een arbeidsmatige dagbesteding misschien wel wat voor jou. Kijk mee bij Werkkracht in Oss.

We helpen je graag

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over dagbesteding bij Dichterbij? Neem dan contact met ons op via info@dichterbij.nl of 088-754 00 00. We helpen je graag verder.