Naar inhoud

Nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen binnen Dichterbij. Daarom hebben we verschillende nieuwsbrieven. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrieven die het beste bij jou passen. Je kunt je op ieder moment ook altijd weer uitschrijven, je zit verder nergens aan vast.

Nieuwsbrief voor geïnteresseerden

Ben je op zoek naar zorg of je hierop aan het oriënteren? Overweeg je Dichterbij als zorgverlener en wil je graag meer gevoel krijgen bij onze organisatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief voor geïnteresseerden. We versturen je maximaal 6 keer per jaar een nieuwsbrief. Dat geeft je een beter idee van wie wij zijn en hoe wij werken. En hoe het is om zorg en ondersteuning van ons te krijgen.

Organisatienieuws

Word je graag geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen Dichterbij en de gehandicaptenzorg? We praten je graag bij over alles waar we bij Dichterbij mee bezig zijn, waar we aan werken en naar vooruit kijken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met organisatienieuws, dan ben je ieder kwartaal op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief voor verwanten

Wil jij als verwant of wettelijk vertegenwoordiger weten wat er allemaal gebeurt bij Dichterbij? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief voor verwanten en wettelijk vertegenwoordigers. Hierin lees je over belangrijke ontwikkelingen, mooie verhalen, leuke tips en meer.

Na je aanmelding ontvang je de nieuwsbrief één, soms twee keer per maand. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.

Chat met ons