Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Mogelijkheden voor mensen met een beperking

Header 11 2000x550px

Zorgaanbod

Krijg je hulp van Dichterbij, dan onderzoeken we wat jouw behoeften en wensen zijn. We helpen je bij het ontdekken van je mogelijkheden en tot bloei laten komen van jouw talenten. Thuis, op school of op een locatie van Dichterbij ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking.

Hoe Dichterbij jou leert kennen
Samen met jou en de mensen die jij belangrijk vindt, werken we aan een fijn en betekenisvol leven. 'Als je het mij vraagt’ is onze manier om jou en je behoeften, wensen en talenten te leren kennen. Het is ons vak om erachter te komen wat jij wilt en wat jouw mogelijkheden zijn.

Zorg op maat in alle levensfases
Of je nu kind bent of bijna met pensioen gaat, een lichte verstandelijke beperking hebt of meervoudige beperkingen, bij Dichterbij kun je rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Of je nu zo lang mogelijk thuis wilt wonen of niets liever wilt dan een eigen appartement, Dichterbij helpt je te leven zoals jij dat wilt.

Zit je nog op school, wil je werken of zoek je een fijne dagbesteding: Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en meedoen in de samenleving. Onder de naam STEVIG verlenen we crisisopvang, specialistische en forensische zorg.

Vind je plek bij Dichterbij

10

Ons zorgaanbod

Accepteer cookies voor chat