Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

De mogelijkheden voor mensen met een beperking

3731 Gennep 1 1

Zorgaanbod

Waarmee kunnen we je helpen? Om die vraag draait het voor ons. Voor het antwoord is het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Want wat voor de ene persoon een goede oplossing is, hoeft dat voor een ander niet te zijn.

Wat heb jij nodig om een zo gewoon en gelukkig mogelijk leven te leiden? En welke stappen kunnen we samen zetten om dat doel te bereiken? Dichterbij gebruikt een unieke en bijzondere aanpak om dat samen te ontdekken. Die aanpak heet ‘Als je het mij vraagt’ en werkt als volgt: samen met je verwanten en begeleiders vorm je bij Dichterbij een zelforganiserend team. Met deze mensen ga je in gesprek over je wensen en mogelijkheden. Dat doe je aan de hand van vragen als: Wat kan ik? Wat wil ik? Waar zijn we goed in als team? Wat willen wij graag als team?

De zorg en ondersteuning die jij nodig hebt, die jou sterk maakt en die jou helpt je wensen waar te maken, leggen we vast in een ondersteuningsplan. Elk jaar vragen we jou en je verwanten hoe tevreden je bent over je leven en over Dichterbij. Dat helpt ons het beste uit onszelf te halen. Voor jou.

Vind je zorglocatie
10

Ons zorgaanbod

Agenda

Er zijn momenteel geen geplande evenementen.

Accepteer cookies voor chat