Naar inhoud
Header website stock

Hulp voor volwassenen

180 Gennep Lr

Er zijn veel volwassen met een beperking die moeite hebben hun leven op de rails te krijgen. Misschien heb jij daar ook moeite mee. Bijvoorbeeld omdat anderen je steeds op je beperking wijzen. Of omdat je ooit in aanraking bent geweest met justitie en je omgeving niet goed weet hoe ze met je moet omgaan. Misschien ben je met de verkeerde mensen in contact gekomen of heb je je toevlucht gezocht in drank, drugs of een andere verslaving.

Een positief beeld van je toekomst

Dat je niet lekker in je vel zit is te verklaren. En het is goed om te weten dat er een oplossing is. Die oplossing is voor iedereen anders. Geen mens is hetzelfde, toch? We gaan daarom samen uitzoeken hoe we je het beste kunnen helpen. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en positief naar de toekomst kunt kijken; zonder verslaving, zonder problemen met justitie, zonder negatieve gevoelens.

12382 - Afferden (2) portret

Wij horen graag van je hoe je wilt wonen, wat je wilt leren, waar je wilt werken en wat je in je vrije tijd wilt doen. Waar haal jij je geluk uit? Samen zetten we stappen op weg naar een mooie, rustige en stabiele toekomst.