Naar inhoud
Dichterbij-dagbesteding-verstandelijk-gehandicapten-beperking

Dagbesteding voor volwassenen

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle dagbesteding? Bij Dichterbij ben je aan het juiste adres! Wij bieden verschillende activiteiten aan. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat je wel en niet kunt, bij ons is er altijd wel iets te doen waar jij blij van wordt.

Waarom dagbesteding?

Het hebben van een fijne dagbesteding is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je actief blijft en nieuwe dingen kunt leren. Je ontmoet andere mensen en bouwt sociale contacten op. Daarnaast geeft dagbesteding ook structuur aan je dagelijks leven en geeft het een goed gevoel om zinvol bezig te zijn. En om de dingen te doen waar je plezier aan beleeft.

Verschillende mogelijkheden

Bij Dichterbij hebben we verschillende mogelijkheden voor dagbesteding. De een werkt graag in de horeca, de ander voelt zich het prettigst tussen het groen en weer een ander vindt het leuk om creatief of arbeidsmatig aan de slag te gaan. We kijken samen met jou naar wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Vervolgens zoeken we activiteiten die bij jou passen.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Arbeidsmatig
Bij Werkkracht in Oss ga je lekker aan de slag. Sorteren of inpakken, er is vast iets dat bij jou past.
Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Creatief
De Kunstschat in Gennep is een dagbestedingslocatie van Dichterbij. Cliënten met een verstandelijke beperking volgen hier dagbesteding. Bij de Kunstschat heten zij kunstenaars. Ze maken de meest prachtige creaties.

We helpen je graag

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over dagbesteding bij Dichterbij? Neem dan contact met ons op via info@dichterbij.nl of 088-754 00 00. We helpen je graag verder.

Ervaringsverhalen

Benieuwd hoe anderen de dagbesteding bij Dichterbij vinden?

Rob runt zijn eigen koffiecorner
Rob werkt graag zelfstandig. Bij kinderboerderij Kienehoeve runt hij nu zijn eigen koffiecorner.
Lees meer
Wendy heeft haar eigen plantjesbieb
Wendy heeft groene vingers. De begeleiding zag haar talent en nu heeft ze een eigen plantjesbieb!
Lees meer