Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Meer dan 65 jaar ervaring

3116 - Gennep - header

Organisatie

Zorg op maat in alle levensfases

Of je nu kind bent of bijna met pensioen gaat, een lichte verstandelijke beperking hebt of meervoudige beperkingen, bij Dichterbij kun je rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Of je nu zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen of niets liever wilt dan een eigen appartement, Dichterbij helpt je te leven zoals jij dat wilt. Zit je nog op school, wil je werken of zoek je een fijne dagbesteding: Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en meedoen in de samenleving. Onder de naam STEVIG verlenen we ook crisisopvang, specialistische en forensische zorg.

Dichterbij is er voor jou en je verwanten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Meer weten? Neem contact op met een van onze zorgconsulenten! Of meld je aan voor hulp van Dichterbij.

Je moet ervan op aan kunnen
dat jouw levensgeluk centraal staat.
Elke dag opnieuw.
Zelfstandigheid is het vertrekpunt.
Samen zoeken we naar jouw specifieke
mogelijkheden, met betrokkenheid, warmte
en professionaliteit als werkwoorden.
In alle openheid en eerlijkheid.
Want zeg nou zelf, wie of wat
geeft jouw leven betekenis?
Wat heb jij nodig om jezelf te zijn?

Visie en werkwijze

Krijg je hulp van Dichterbij, dan gaan wij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met jou aan. We onderzoeken wat jouw behoeften, wensen en talenten zijn. Om jou en je naasten goed te leren kennen voeren we positieve waarderende gesprekken. We noemen deze werkwijze 'Als je het mij vraagt'. Op deze manier kun jij je verder ontwikkelen en realiseren we samen een betekenisvolle invulling van het dagelijkse leven.

In Ode aan Jou lees je meer over onze visie. Verteld door cliënten, hun ouders, medewerkers en alle andere betrokkenen.

Accepteer cookies voor chat