Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer

Wat extra ondersteuning, voor jou en voor je ouders

Kinderen verven

Hulp voor kinderen en jongeren

10213 - Oeffelt

Heb je een verstandelijke of meervoudige beperking of een (gedrags)stoornis, dan kunnen jij en je ouders bij Dichterbij terecht voor deskundig advies en professionele zorg. Extra ondersteuning is prettig voor je ouder(s), voor jou en eventueel je broertje(s) en zusje(s); het geeft rust en vertrouwen.

Ondersteuning op ieder gewenst moment

Wanneer voel jij je prettig en wat heb je nodig om lekker van de dag te genieten? Bij Dichterbij stemmen we je zorg en ondersteuning af op jouw persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Dat doen we thuis, op school, in je vrije tijd en/of tijdens de vakanties: op elk moment dat jij wat extra hulp kunt gebruiken.

Of je nu dagelijks verpleegkundige zorg nodig hebt of een begeleidingstraject op maat, op onze hulp kun je rekenen, thuis en op school. Buiten de schooltijden om bieden wij ook naschoolse-, weekend- en vakantiedagopvang, zodat je ook in je vrije tijd plezier kunt maken met je leeftijdsgenootjes.
Kijk maar eens naar dit voorbeeld van 'Als je het mij vraagt', waarin je ziet hoe er invulling wordt gegeven aan leren en vrije tijd.

Accepteer cookies voor chat