Naar inhoud
Kinderen verven

Hulp voor kinderen en jongeren

10213 - Oeffelt

Heb je een verstandelijke of meervoudige beperking of een (gedrags)stoornis, dan kunnen jij en je ouders bij Dichterbij terecht voor deskundig advies en professionele zorg. Extra ondersteuning is prettig voor je ouder(s), voor jou en eventueel je broertje(s) en zusje(s); het geeft rust en vertrouwen.

Ondersteuning op ieder gewenst moment

Wanneer voel jij je prettig en wat heb je nodig om lekker van de dag te genieten? Bij Dichterbij stemmen we je zorg en ondersteuning af op jouw persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden. Dat doen we thuis, op school, in je vrije tijd en/of tijdens de vakanties: op elk moment dat jij wat extra hulp kunt gebruiken.

Of je nu dagelijks verpleegkundige zorg nodig hebt of een begeleidingstraject op maat, op onze hulp kun je rekenen, thuis en op school. Buiten de schooltijden om bieden wij ook naschoolse-, weekend- en vakantiedagopvang, zodat je ook in je vrije tijd plezier kunt maken met je leeftijdsgenootjes.
Kijk maar eens naar dit voorbeeld van 'Als je het mij vraagt', waarin je ziet hoe er invulling wordt gegeven aan leren en vrije tijd.

Ervaringen met hulp voor kinderen en jongeren

Benieuwd wat anderen van de hulp en ondersteuning van Dichterbij vinden? Lees hier de ervaringsverhalen.

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.
Maëliss geniet van muziek
Maëliss is dol op Franse muziek. Met ondersteuning kan ze nu zelf liedjes afspelen.
Lees meer
Declan slaapt heerlijk
Declan had moeite met in slaap vallen. Met wat hulp lukt dat hem nu wel!
Lees meer