Naar inhoud
2295 - Afferden (4) - header

Hulp voor ouderen

Als je een dagje ouder wordt, kun je niet meer alles alleen. Je merkt misschien dat uit bed stappen niet zo gemakkelijk meer gaat, dat je moeite hebt jezelf aan te kleden of dat koken en wassen steeds grotere opgaven worden. Veel ouderen worden ook wat vergeetachtig.

542 - Afferden (2)
Tonnieje-hoeve - Heeswijh-Dinther (12)

Omgaan met verandering

Omgaan met deze veranderingen is lang niet altijd makkelijk. De een wordt er verdrietig van, de ander boos of agressief. Sommigen richten hun frustratie op zichzelf, anderen op hun omgeving. Het is heel vervelend als het ouder worden met ongemak en negatieve emoties gepaard gaat, maar bij Dichterbij werken specialisten die je goed kunnen helpen hiermee om te leren gaan. Jij geeft aan hoe je het liefst leeft en samen bekijken jullie welke behandeling, zorg en ondersteuning het mogelijk maken om dat leven te leven.

WIJ Magazine (G)oud

Wist je dat we een speciale thema-editie van WIJ Magazine hebben gemaakt over ouder worden? WIJ Magazine is een tijdschrift gemaakt voor én door iedereen bij Dichterbij. De tweede editie draagt het thema (G)oud. Het gaat over vitaal ouder worden, levenservaring en mooi herinneringen maken samen.

Lees WIJ Magazine online.