Naar inhoud

Zelfstandig waar mogelijk, met ondersteuning waar nodig

Header 14 2000x550px

Hulp voor jongvolwassenen

Je bent jong en wilt net als je leeftijdsgenootjes naar school, lol maken met vrienden en vriendinnen, straks een leuke baan en misschien wel een eigen huis of appartement.

Maar misschien zit je niet altijd lekker in je vel of heb je  gedragsproblemen. Misschien ben je soms erg boos of word je weleens agressief. Misschien wijst je omgeving je gedrag af of ben je weleens met drank, drugs of justitie in aanraking geweest. 

Die vervelende gevoelens en ervaringen maken het lastig om dat leuke leven waarvan je droomt waar te maken. Zeker als je zelf niet zo goed begrijpt waarom je je rot voelt of in de problemen bent geraakt.

12114 - Nijmegen - graffiti
Dichterbij 18

Je verleden is nog niet je toekomst

Dichterbij helpt jou graag om weer van het leven te gaan genieten. Thuis, op school, op je werk en in je vrije tijd. Op een manier die voor jou prettig is. We laten je beperking en nare ervaringen niet in de weg staan van jouw geluk, maar gaan samen verkennen wat je mogelijkheden en wensen zijn. Daar gaan we mee aan de slag! Jouw toekomst wordt niet bepaald door je verleden, maar door jou!

Ervaringsverhalen

Wat vinden anderen van de hulp van Dichterbij? Lees hier alle ervaringsverhalen

Marie-Jeannette woont zelfstandig met ondersteuning
Marie-Jeannette woont in een eigen appartement. Als ze het nodig heeft kan ze de begeleiding om hulp vragen.
Lees neer
Dennis en Kim hebben een eigen appartement
Dennis en Kim zijn een stel. Ze hebben allebei hun eigen appartement. Als ze het nodig hebben, is er hulp van Dichterbij.
Lees meer