Naar inhoud
Dichterbij-dagbesteding-verstandelijk-gehandicapten-beperking

Arbeidsmatige dagbesteding

Handen uit de mouwen en lekker nuttig aan de slag! Producten inpakken en verzenden, onderdelen sorteren of monteren, schoonmaken misschien? Je merkt het, er zijn binnen de arbeidsmatige dagbesteding ontzettend veel mogelijkheden. Nu nog ontdekken wat het beste bij jou past!  Arbeidsmatig aan het werk bij Dichterbij kan op verschillende locaties.

Begeleid werken in een bedrijf

Je wilt bij een bedrijf werken, maar hoe vind je een fijne werkplek? Daar kan een jobcoach van Dichterbij je goed bij helpen. Onze jobcoaches kennen bijna alle bedrijven in de regio. Wat vind je leuk? Producten inpakken, onderdelen sorteren of monteren, schoonmaken misschien? Kijk eens of er op een van onze locaties een activiteit voor jou bij zit. Ook is er van alles te doen bij de bedrijven in de buurt. 

Db 570x350 industrieel

Begeleiding

Nadat jullie met elkaar besproken hebben wat voor werk goed bij je past, gaat de jobcoach op zoek. Hebben jullie een bedrijf gevonden dat aan je wensen en behoeften voldoet, dan ga je kennismaken met de werkgever. De jobcoach gaat met je mee. Met de werkgever en de werkbegeleider van het bedrijf maken jullie afspraken over je werkzaamheden en de begeleiding die je nodig hebt. En dan kun je aan de slag: samenwerken met collega’s, meedraaien in een team, zelf geld verdienen. Fijn!

Accepteer cookies voor chat