Naar inhoud

Even tot rust komen en ontspannen

21093 Horst 6 Header

Opvang

Ontspannen in een andere omgeving

Vind jij het leuk om op enkele dagen van de week vrije tijd door te brengen met andere leeftijdsgenoten? Heb je behoefte om even tot rust te komen in een andere omgeving? Of heb je als ouder wat extra hulp nodig bij het invullen van de vrije tijd van jouw kind? Dan ben je bij Dichterbij aan het juiste adres. Met name voor kinderen en jongvolwassenen organiseren we verschillende soorten opvang in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Denk aan naschoolse dagopvang voor kinderen, logeren en vakantieopvang.

Welke opvang past bij mij?

Welke opvang het beste bij jou en jouw gezin past, is afhankelijk van jouw vraag en de indicatie die je hebt gekregen. We helpen je graag om jouw wensen op een rij te zetten en de beste opvang te vinden die daarbij past. Er zijn ook combinaties van opvang mogelijk, bijvoorbeeld naschoolse opvang én vakantiedagopvang. Bespreek het met onze zorgconsulenten.

Wat mag je verwachten van opvang bij Dichterbij?

Het belangrijkste is dat jij een fijne tijd hebt. Wij gaan uit van jouw mogelijkheden en houden er rekening mee dat je soms met de anders communiceert en andere behoeftes hebt. Daarom besteden we ook aandacht aan sociale vaardigheden en samenspel.

Bij Dichterbij word je uitgenodigd om te ervaren en te leren. Alleen als jij dat wilt. We organiseren leuke activiteiten, zoals, knutselen, gezelschapsspelletjes, buitenspelen of vrij spel. In de weekenden en tijdens de vakantieperiode worden er ook activiteiten buitenshuis ondernomen.

Crisisopvang

In elke fase van jouw leven kan het voorkomen dat je vastloopt en extra hulp nodig hebt. Onze professionals staan voor jou klaar om je tijdelijk op te vangen. Ons doel is dat jij in alle rust kunt herstellen.