Naar inhoud
Header 14 2000x550px

Opvang voor volwassenen

Ook voor volwassenen biedt Dichterbij opvangmogelijkheden. Er staat extra hulp voor je klaar, op die momenten dat het nodig is.

Crisisopvang voor volwassenen

Soms kom je er niet meer uit. Een tijdelijke opvang om te herstellen van een vastgelopen situatie kan dan helpen. Tijdens deze opname bieden we je rust om te herstellen en starten we met je behandeling. Zodra je je goed genoeg voelt ga je terug naar je woonplek om vanuit daar verder te gaan met je behandeling.

Heb je direct hulp nodig?

Je kunt dan altijd eerst terecht bij je eigen huisarts of arts VG. Voor advies kun je altijd bellen met ons op 088-7540 000 (tussen 07:00 - 19:00 uur).

Wat houdt crisisopvang precies in?

Er is sprake van een crisis, van een ernstige ontregeling in de fysieke, sociale en psychische gesteldheid of in de omgeving. In een telefoongesprek stellen we de aard en ernst van de crisis vast en maken we heldere en concrete afspraken over te nemen stappen. Neem hiervoor contact op met 0478 52 9600 (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Een oplossing nodig?

Crisisopvang hoeft niet direct tot een opname te leiden. Soms heb je gewoon behoefte aan een gesprek, ook dat is mogelijk. Ook daarvoor kun je gerust contact met ons opnemen.